Antena Meniu Search
x

Video ”Îngerul” fraților Tate a ieșit în lacrimi de la DIICOT. Fosta polițistă Luana Radu s-ar fi ocupat cu organizarea fetelor pe OnlyFans

"Tate mania" îşi spune cuvântul. Sute de adolescenţi au ieşit în stradă la Atena pentru a cere eliberarea influencerilor Tristan şi Andrew Tate, acuzaţi în România de trafic de persoane şi viol. Tinerii au mărşăluit pe un bulevard central cu torţe, fumigene şi boxe date tare, scrie presa elenă. Între timp, la Bucureşti, unul din Îngerii lui Tate, fosta poliţistă Luana Radu, a ieşit în lacrimi de la audierile-maraton. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 17.01.2023, 19:32

Vezi și

Fenomenul Tate şi puterea pe care fraţii Tate au avut-o în online sunt şi mai vizibile acum, după arestarea celor doi milionari. La Atena, sute de adepţi, cei mai mulţi dintre ei adolescenţi, au ieşit în stradă şi au scandat pentru a cere eliberarea idolilor lor milionari, după cum scrie presa din Grecia.

Top G, supranumele luat de Andrew Tate care are şi o melodie cu acest titlu, a creat o adevărată isterie printre tineri. Acum, se vând tricouri cu acelaşi mesaj - "Top G, liber" - pentru aproape 30 de euro. Greek City Times notează că deşi milionarii sunt acuzați de trafic de persoane şi viol, fanii nu și-au schimbat părerea despre ei. Admiratorii lor sunt în general băieţi cu vârste în 16 şi 25 de ani, care au adoptat mesajele misogine ale milionarilor, iar acum refuză să aibă profesoare femei.

Sunt deja aproape 3 săptămâni de când cei doi fraţi sunt în arest. Astăzi fosta poliţistă, Luana Radu, cunoscută drept unul din Îngerii lui Tate a ajuns la parchetul antimafia în cătuşe şi flancată de poliţişti.

Dacă în faţa jurnaliştilor nu are nimic de spus, a trebuit să dea explicaţii procurorilor care o acuză de trafic de persoane.

Pe acelaşi subiect

Cristina Filip, reporter Observator: Timp de aproximativ 7 ore, fosta poliţistă Luana Radu a dat explicaţii în faţa procurorilor de la crimă organizată a ieşit plângând de la audieri, însă spun avocaţii, declaraţia ei va fi una extrem de importantă în dosar.

Procurorii DIICOT au stabilit rolul fiecărui membru în organizaţie

Andrew şi Tristan Tate s-ar fi ocupat de recrutarea fetelor prin metoda loverboy, iar Georgiana Naghel şi Luana Radu ar fi supravegheat activitatea pe site-urile pentru adulţi. Asta reiese şi din stenogramele de la dosar.

Ioan Gliga, avocat: Nu ştiu în ce măsură pot fi certificate ca fiind autentice corespondenţele sau mesajele.

Reporter: Luana zicea aşa: "Vezi că ne-am împărţit pe only. G o ia pe O, eu pe tine. Poate nu asculţi, că te omor dacă nu facem bani." Nu era un grup de whatsapp în care primeaţi mesaje de la Georgiana sau de la Luana referitor la muncă?

Beatrice, prietena fraţilor Tate: Era un grup de whatsap, dar nu de muncă. Era un grup între prieteni, pentru că noi suntem prieteni. Conturile mele de tiktok şi OF imi apartin în totalitate mie, iar veniturile la mine ajung.

Reporter: Eşti proprietatea lui Tate?

Iasmina, prietena fraţilor Tate: Nu sunt proprietatea nimănui.

Reporter: Te întreb asta pentru că asta scrie pe mâna ta.

Iasmina, prietena fraţilor Tate: Da. Dar pot să-mi fac ce tatuaj vreau.

Interviul pentru Observator al celor două fete apropiate ale fraţilor Tate a fost preluat şi de BBC. În Regat, un parlamentar a cerut, săptămâna trecută, ajutorul premierului pentru că mai mulţi elevi împărtăşesc public ideile toxice ale influencerului Andrew Tate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ”Îngerul” fraților Tate a ieșit în lacrimi de la DIICOT. Fosta polițistă Luana Radu s-ar fi ocupat cu organizarea fetelor pe OnlyFans