Antena Meniu Search
x

Video Informații revoltătoare din dosarul fraților Tate. Polițiștii din Voluntari ar fi lucrat pentru ei și s-ar fi ocupat să nu depună fetele plângeri

Întâlnire de gradul zero la DIICOT. Fraţii Tate au stat astăzi faţă în faţă cu procurorii. Opt ore, cât o zi de muncă, au asistat la percheziţia informatică făcută de investigatori. Milionarii s-au purtat de parcă ei erau anchetatori: au acuzat că sunt furaţi de statul român, care le-a confiscat fără motiv 11 maşini de lux de milioane de euro. Între timp, apar informaţii noi, încă neconfirmate oficial. Poliţia din Voluntari ar fi colaborat cu britanicii şi ar fi încercat să convingă victimele să îşi retragă plângerile. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 25.01.2023, 19:29

Vezi și

"Autorităţile încercă să-mi fure banii, de aceea sunt în închisoare. Am bani pe care ei încearcă să mi-i fure, nu sunt probe împotriva mea". Înainte de 8 dimineaţa, flancaţi de poliţişti şi încătuşaţi, cei doi milionari au coborât din duba poliţiei. Îi însoţea una dintre fetele supranumite "îngerii lui Tate", fosta poliţistă Luana Radu, care ar fi supravegheat fetelor puse de britanici să facă videochat. Pe drum spre biroul procurorilor, cei doi fraţi au reluat acuzaţiile care apar pe contul lor de Twitter, în timp ce ei sunt după gratii.

Opt ore au stat astăzi fraţii Tate în faţa procurorilor anti-mafia. Au asistat la percheziţia informatică

Bogdan Dinu, reporter Observator: Telefoanele, laptopurile, dar și camerele video găsite la casa celor doi frati reprezintă o probă importantă în anchetă. Procurorii au copiat datele de pe aceste dispozitive şi le vor analiza rând pe rând zilele viitoare. 

Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate: Urmează să vedem relevanţa acestora. Probabil convorbiri între băieţi 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Pot fi conversaii compromiţătoare sau informaţii care să ducă la confirmarea unor suspiciuni?

Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate: Ei spun că sigur nu, că sută la sută nu.

Ioan Gliga, avocatul fraţilor Tate: Noi suntem convinşi că vor fi probe în favoarea clienţilor noştri, nu împotriva acestora.

Acuzaţiile sunt grave - grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol

Potrivit unor surse, în afacerile fraţilor Tate ar fi implicaţi şi poliţişti din Voluntari care ar fi încercat să convingă victimele să îşi retragă plângerile. Anchetatorii nu confirmă,încă, nimic.

Deşi sunt după gratii, Andrew şi Tristan Tate continuă să îşi ţină la curent milioanele de fani de pe reţelele de socializare. În cea mai recentă postare de pe Twitter s-au plâns de condiţiile din arestul central.

Reporter: S-au plâns de condiţiile din închisoare?

Ioan Gliga, avocatul fraţilor Tate: Da, s-au plâns.

Reporter: Care sunt condiţiile?

Ioan Gliga, avocatul fraţilor Tate: Nasoale, gândaci, plin de gândaci.

Poliţia spune, însă, altceva: "În arestul poliţiei se face frecvent curăţenie, iar plângeri oficiale din partea lui Andrew Tate nu a primit niciun angajat".

Rămâne de rezolvat misterul postărilor pe Twitter. Oficialii susţin că milionarii nu au acces nici la internet, nici la telefon. Iar avocatul lor ridică din umeri.

Reporter: Cine postează pe conturile fraţilor Tate?

Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate: Nu ştiu. 

Săptămâna trecută fraţii Tate au fost vizitaţi în arest

Prima care a ajuns la vorbitor, a fost Cristina Pazurati. Femeia s-a dus împreună cu fetiţa pe care susţine că ar avea-o împreună cu Tristan. Au fost şi vizite de rang înalt. Consulul american la Bucureşti şi reprezentanţi ai ambasadei Marii Britanii au fost să discute cu fraţii Tate după ce ei au cerut asistenţă consulară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Informații revoltătoare din dosarul fraților Tate. Polițiștii din Voluntari ar fi lucrat pentru ei și s-ar fi ocupat să nu depună fetele plângeri