Antena Meniu Search
x

Video Judecătoarea pe care socrii lui Cătălin Cherecheș ar fi încercat să o mituiască a cerut să fie înlocuită în dosar. Cererea i-a fost refuzată

Problemele se ţin lanţ, aşadar, de primarul din Baia Mare. Socrii săi au ajuns după gratii pentru că ar fi încercat să-i cumpere libertatea ginerelui într-un restaurant din Cluj-Napoca. 50.000 de euro voia soacra să-i dea mamei judecătoarei care urma să pronunţe sentinţa în dosarul de corupţie al lui Cătălin Cherecheş.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 09.11.2023, 18:40

Vezi și

Procurorii DNA au prins-o în flagrant. La audieri a ajuns şi soţia edilului, care a dat explicaţii despre intenţiile mamei sale.

Alex Prunean, reporter Observator: "Încă nu s-a decis dacă cei doi soți vor rămâne la pușcărie, deși ședința de judecată a început la ora 15. Cei doi au fost aduși în mare secret aici, la Tribunalul Mureș, și, împreună cu cei 5 avocați încă se află în fața judecătorului de drepturi și libertăți unde își susțin pledoaria. Între timp, judecătoarea de la Cluj, care este și denunțător în acest caz și care în 24 noiembrie ar trebui să dea o soluție în cazul Cătălin Cherecheş, a cerut să se abțină și să fie schimbată din complet, însă cererea i-a fost refuzată. Povestea acestei mitei este de la sfârșitul lunii octombrie, atunci când soacra lui Cătălin Cherecheş a început să o contacteze pe mama judecătoarei sub pretextul că ar vrea să îi cumpere magazinul de haine pe care îl deține într-o piață din Târgu Mureș contra sumei de 50.000 de euro. Pentru că nu a primit niciun răspuns, la începutul acestei săptămâni, a insistat și i-a spus direct pe mail că banii sunt pentru sentința de la finalul acestei luni, când fiica ei ar trebui să dea o soluție favorabilă sau chiar achitare în cazul lui Cătălin Cherecheș. Judecătoarea i-a anunțat pe cei de la DNA care ieri au organizat un flagrant într-un restaurant din Cluj."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Justitie » Judecătoarea pe care socrii lui Cătălin Cherecheș ar fi încercat să o mituiască a cerut să fie înlocuită în dosar. Cererea i-a fost refuzată