Antena Meniu Search
x
LIVE

Paul al României, la un pas să piardă definitiv custodia asupra unicului său fiu

Fuga din România, înainte de condamnarea la 3 ani și 4 luni în dosarul Fermei Regale Băneasa, vine cu urmări pentru Paul al României.

De Monica Palade la 07.06.2022, 21:55
Paul al României ar putea pierde definitiv custodia asupra unicului său fiu - Hepta/Mediafax/Andreea_Alexandru

Acesta a pierdut custodia unicului său fiu, Carol Ferdinand al României, în vârstă de 11 ani. Decizia a fost luată la sfârșitul săptămânii trecute, la Judecătoria sectorului 1, însă nu este definitivă.

Ar putea pierde definitiv custodia copilului

Cea care a solicitat exclusivitate asupra custodiei copilului este Prințesa Lia de România, pentru a-i fi mult mai ușor să părăsească țara și nu numai Astfel, aceasta nu mai are nevoie de acordul scris al soțului său pentru nicio decizie care va fi luată asupra minorului, cum ar fi școală sau decizii medicale.

”Admite cererea de chemare în judecată. Dispune ca exercitarea autorității părintești asupra minorului Al României Carol Ferdinand, născut la data de 11.01.2010, să se realizeze în mod exclusiv de către mama-reclamantă. Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată azi, 02.06.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia Judectoriei sectorului 1, potrivit Fanatik.

Reamintim că Paul de România a fugit din țară înainte de condamnarea din 17 decembrie 2020 de la Curtea de Apel Brașov. ”La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (...), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, arată IGPR pe site.

Polițiștii au mers atunci acasă la Prințul Paul pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, însă nu l-au găsit.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Justitie » Paul al României, la un pas să piardă definitiv custodia asupra unicului său fiu