Antena Meniu Search
x

Prefectul Capitalei a cerut în instanţă anularea sporurilor primite de Clotilde Armand

Prefectul Municipiului București, Toni Greblă, a sesizat instanța de judecată, solicitând anularea celor cinci dispoziții prin care Primarul Sectorului 1 s-a desemnat în funcția de manager de proiect și prin care și-a majorat indemnizația lunară cu până la 30%.

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 21:42

Vezi și

„Prefectul Municipiului București a sesizat instanța de judecată, solicitând anularea celor cinci dispoziții prin care Primarul Sectorului 1 s-a desemnat în funcția de manager de proiect și prin care și-a majorat indemnizația lunară cu până la 30%”, anunță instituția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmare a exercitării controlului de legalitate efectuat și având în vedere raportul Agenției Naționale de Integritate, Prefectul Capitalei a sesizat Tribunalul București, solicitând anularea dispozițiilor nr. 715/18.02.2022, 1708/06.05.2022, 2156/07.06.2022, 2517/05.07.2022 și 2853/01.08.2022 ca fiind nelegale. "Menționăm că efectele dispozițiilor sus-menționate sunt suspendate până la soluționarea definitivă a cauzei", se mai arată în mesajul postat pe Facebook de Prefectura Capitalei.

Pe acelaşi subiect

ANI: Clotilde Armand, în conflict de interese şi incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate o acuză pe Clotilde Armand de conflict de interese administrativ.

Ea s-ar fi numit singură manager într-un proiect anticorupție finanțat cu fonduri europene și ar fi încasat aproape 19.000 de lei, potrivit Mediafax. Primarul Armand declara, pe 8 noiembrie, că a pus la dispoziţia ANI documentele solicitate şi punctul său de vedere. În opinia sa, demersul ANI ar fi legat de faptul că ea "a deranjat" mulţi politicieni "conectaţi" de zeci de ani la banii autorităţii locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Justitie » Prefectul Capitalei a cerut în instanţă anularea sporurilor primite de Clotilde Armand