Antena Meniu Search
x

Clotilde Armand lansează atacuri la adresa PNL şi PSD, din faţa sediului ANI: "Contractele voastre cu Primăria s-au terminat"

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, marţi, la sediul Agenției Nationale de Integritate, că are nevoie de informații suplimentare din dosarul ce o vizează. "Respect ANI, respect legea, dar am nevoie de informații suplimentare", a precizat Clotilde Armand. Edilul de la USR susţine că "un singur lucru este cert": în spatele plângerii s-ar afla fostul edil din partea PSD, Daniel Tudorache. Totodată, a adus mai multe acuzaţii pentru PNL şi PSD.

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 13:20

Clotilde Armand lansează atacuri la adresa PNL şi PSD
Clotilde Armand lansează atacuri la adresa PNL şi PSD - Hepta/Arhivă

Clotilde Armand a declarat că cere acces la dosarul ANI pentru că vrea să afle de ce i-au fost încălcate drepturile. Spune că a aflat dintr-un comunicat de presă de sesizarea către Parchet şi prefectură.

Deşi prefectul Capitalei, Toni Greblă, a precizat că Prefectura a cerut un punct de vedere de la ANI, "având dubii despre legalitatea" adoptării hotărârilor, Clotilde Armand susţine că Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, ar fi de vină: "Cel care a făcut sesizarea împotriva mea este fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, multiplu inculpat pentru dosare de corupție în urma plângerilor mele penale. Acest lucru cred că spune multe".

 prin care primarul Armand s-a autointitulat manager de proiect şi şi-a atribuit un spor la indemnizaţia de primar.

Totodată, edilul de la USR a lansat mai multe acuzaţii la adresa PNL şi PSD, privind controlul instituţiilor statului: "PNL și PSD au ajuns să controleze instituțiile statului și le folosesc ca arme împotriva adversarilor politici".

Pe acelaşi subiect

Declaraţiile lui Clotilde Armand

’’Am venit astăzi la sediul ANI pentru a afla de ce mi-au fost încălcate drepturile. Vreau să aflu ce s-a întâmplat cu punctele mele de vedere pe care le-am trimis la această instituție. Respect ANI, respect legea, dar am nevoie de informații suplimentare.

În acest moment știu un singur lucru cert, că cel care a făcut sesizarea împotriva mea este fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, multiplu inculpat pentru dosare de corupție în urma plângerilor mele penale. Acest lucru cred că spune multe. 

Sunt în situația în care am aflat dintr-un comunicat de presă că a fost sesizat parchetul și prefectul, nu mi s-a transmis nimic oficial. Eu am pus la dispoziția inspectorului ANI toate documentele cerute și punctul meu de vedere argumentat, de ce pot conduce un proiect pe fonduri europene. Un proiect anti-șpagă la nivelul Primăriei Sectorului 1 pentru a preveni corupția în rândul funcționarilor publici. 

Suntem într-un moment în care PNL și PSD au ajuns să controleze instituțiile statului și le folosesc ca arme împotriva adversarilor politici. Campania electorală a început mai devreme. Înțeleg care este miza atacul și faptul că am deranjat pe mulți politicieni conectați de zeci de ani la banii primăriei Sectorului 1.

Romprest este doar un exemplu unde prejudiciul este de 1 miliard lei. Festivalul manipulării PSD și PNL al opiniei publice a început și continuă. Refuz să cred că ANI a intrat în jocul politic.

Stimați pesediști și peneliști, contractele voastre cu Primăria s-au terminat. Sunteți istorie și voi veni după fiecare dintre voi ca să plătiți pentru faptele voastre. Exact cum am făcut și cu fostul primar’’, a declarat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri politice » Clotilde Armand lansează atacuri la adresa PNL şi PSD, din faţa sediului ANI: "Contractele voastre cu Primăria s-au terminat"