Antena Meniu Search
x

Video Primăriţă din Bihor şi soţul ei, reţinuţi pentru tentativă de omor, după ce au bătut cu sălbăticie un fost procuror

Primăriţa unei localităţi din Bihor şi soţul ei au fost reţinuţi pentru tentativă de omor, după ce un fost procuror, în vârstă de 62 de ani, a fost bătut cu sălbăticie în magazinul acestora, fiind lovit cu un cleşte de tăiat lanţuri şi lăsat să agonizeze pe podea.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 04.11.2021, 13:57

Vezi și

Scene de o violenţă extremă au avut loc într-o comună din Bihor, la finalul lunii septembrie. Un bărbat de 62 de ani a fost desfigurat în bătaie chiar în magazinul soţului primăriţei din Brusturi.

Astăzi, femeia și soțul au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, cu propunere de arest preventiv. Leziunile provocate victimei necesită cel puţin 100 de zile de îngrijiri medicale.

"Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi ca fiind coautori la infracţiunea de tentativă la omor, constând în aceea că i-au aplicat părţii vătămate mai multe lovituri la nivelul capului şi membrelor, care i-au pus acesteia viaţa în pericol", spune purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă tribunal.

De la ce a pornit scandalul din Brusturi

Pe acelaşi subiect

”Am fost atacat. Mi s-a fracturat piciorul, am fost lovit în cap”, spune victima, într-o filmare. Imaginile cu bărbatul întins pe jos în magazin, imediat după ce a fost atacat, ne-au fost trimise de un telespectator. Potrivit acestuia, victima ar fi fost lovită crunt la cap şi picioare, chiar de soţul primăriţei, în urma unui conflict spontan.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor anunță, joi, că B.F.P. în vârstă de 50 ani și B.L.D. în vârstă de 47 ani sunt cercetați pentru tentativă la omor. Pe 29 septembrie, B. I., de 62 ani, se afla într-un depozit pentru materiale de construcții din localitatea Brusturi, județul Bihor. În contextul unui schimb de replici şi a unor acuze reciproce între B.I. şi B.F.P. pe fondul unei stări conflictuale anterioare, B.F.P şi B.L.D au lovit de mai multe ori victima cu pumnii şi picioarele.

B.I. a fost trântit la pământ de B.F.P., după care acesta din urmă a lovit în continuare victima, de mai multe ori, peste corp şi în zona capului cu un cleşte de tăiat metal lung de 40 de centimetri. Concomitent, suspecta B.L.D. a lovit victima, care se afla câzută la pământ, în repetate rânduri, peste corp şi în zona capului cu mâinile şi picioarele.

În urma agresiunii, B.I. a suferit mai multe leziuni, cele mai grave fiind la nivelul cutiei craniene, care necesită 30 zile de îngrijiri medicale, respectiv la un picior, răni ce necesită 100 zile îngrijiri medicale. Victima a rămas căzută la pământ în depozit, iar B.F.P. și B.L.D au plecat fără să se îngrijească de starea victimei şi fără să solicite ajutor medical pentru victimă", informează Parchetul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Justitie » Primăriţă din Bihor şi soţul ei, reţinuţi pentru tentativă de omor, după ce au bătut cu sălbăticie un fost procuror