Antena Meniu Search
x

Video Traficantul care a vândut drogurile ce l-au ucis pe trapperul Mărgizeu, trimis în judecată. I-a vândut un medicament destinat bolnavilor de cancer

Traficantul care a vândut drogurile care l-au ucis pe trapperul minor Mărgizeu a fost trimis în judecată. Mărgizeu ajunsese cunoscut după ce alături de alți prieteni a vandalizat o vilă pe care o închiriase de Revelion, în București.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 04.08.2022, 19:34

Vezi și

Totul s-a întâmplat pe 11 februarie, la începutul acestui an, pe o stradă din Berceni. Traficantul i-a vândut trapperului Mărgizeu 18 comprimate de oxicodonă, un drog de mare risc, un medicament destinat bolnavilor oncologici. A doua zi, după ce a consumat drogul, Mărgizeu a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca. Trapperul a murit 16 zile mai târziu, pe patul de spital.

Medicii legişti au stabilit cauza morţii ca fiind consumul de opiacee. Astăzi, 4 august, procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe traficantul de droguri. În noaptea de Revelion, Mărgizeu alături de mai mulţi prieteni au închiriat o vilă din Bucureşti pe care au devastat-o complet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Justitie » Traficantul care a vândut drogurile ce l-au ucis pe trapperul Mărgizeu, trimis în judecată. I-a vândut un medicament destinat bolnavilor de cancer