Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat din Gorj, care vindea doza de cocaină cu 100€ şi dădea bani cu camătă, cu 20% dobândă, a fost arestat pentru 30 de zile

Un bărbat din judeţul Gorj a fost arestat pentru 30 de zile, după ce poliţiştii au descoperit în urma mai multor percheziţii că oferea bani cu camătă şi vindea droguri de mare risc.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 18:11

Acţiunea a demarat joi, atunci când polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj au documentat activitatea infracțională a bărbatului, potrivit unui comunicat al poliţiştilor.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – octombrie, bănuitul ar fi procurat droguri de mare risc (cocaină), pe care ulterior le-ar fi porționat și vândut contra sumei de 100 de euro pentru o doză, mai multor persoane din județul Gorj, cu preponderență din municipiul Târgu Jiu. 

Totodată, în perioada ianuarie 2019 – octombrie 2022, bărbatul ar fi dat bani cu camătă mai multor persoane, percepând o dobândă în cuantum de 20% pe lună, pentru sumele împrumutate.

Patru mandate de percheziţie ale poliţiştilor gorjeni

Pe acelaşi subiect

În urma punerii în aplicare a patru mandate de percheziție domiciliară, au fost descoperite și ridicate 22,99 grame de cocaină, trei grindere și 550 de euro, dar şi 7.540 de lei.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj au fost aduse 15 persoane, în vederea audierii.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj au dispus reținerea, pentru 24 de ore a bărbatului cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și camătă.

La data de 27 octombrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj a admis propunerea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj, dispunând arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Justitie » Un bărbat din Gorj, care vindea doza de cocaină cu 100€ şi dădea bani cu camătă, cu 20% dobândă, a fost arestat pentru 30 de zile