Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Teleorman a refuzat o mită de 2.000 de lei oferită de un şofer şi de concubina acestuia

Un poliţist din Teleorman a refuzat să încaseze o mită de 2.000 de lei, persoanele care au încercat să-l mituiască ajungând după gratii.

de Redactia Observator

la 03.06.2021, 17:34

Şoferul şi concubina au petrecut 24 de ore după gratii
Poliţistul a refuzat banii oferiţi de un şofer şi de concubina acestuia - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Şoferul şi concubina au petrecut 24 de ore după gratii.

Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, după ce poliţistul pe care au încercat să-l mituiască nu s-a lăsat tentat de intenţia acestora.

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie, care au precizat că una dintre cele două persoane vizate a comis abateri la regimul de circulaţie.

Atât şoferul respectiv, cât şi concubina acestuia au încercat să-l convingă pe poliţist să întoarcă privirea şi să nu ia măsurile legale care se impun, oferindu-i 2.000 de lei.

Şoferul şi concubina, prinşi în flagrant când îl mituiau pe poliţist

Poliţistul din Teleorman a refuzat banii şi a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman, iar reprezentanţii acestei instituţii au trecut la constatarea în flagrant a comiterii infracţiunii de dare de mită.

Şoferul şi concubina acestuia au petrecut 24 de ore după gratii şi urmează să se stabilească dacă în cazul lor se impune luarea măsurii de arest preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Justitie » Un poliţist din Teleorman a refuzat o mită de 2.000 de lei oferită de un şofer şi de concubina acestuia