Antena Meniu Search
x

Dorel Vișan, despre lecția prețioasă a lui Dem Rădulescu pentru un actor la început de drum: ”Asta ne-a învățat Bibanu' !”

Pentru a ajunge un actor mare trebuie să ai o magazie de amintiri şi spontaneitate. Este lecţia lui Dem Rădulescu pentru un actor la început de drum. Dorel Vişan povesteşte, într-un nou episod din Legendele cu Dan Negru, cum a fost trimis la piaţă de către Bibanu' pentru a învăţa meserie.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 22:22

Dorel Vișan: ”Domnule, Bibanul (Dem Rădulescu - n.r.) era genial, de la el am învățat teatru. Ne-a învățat spontaneitatea. Actorul trebuie să aibă spontaneitate și o magazie de amintiri. Ne trimitea în Piața Unirii, acolo se vindeau de toate, să vedem figuri de oameni și să îi descriem. Să le reținem anumite trăsături și reacții pe care le-am folosit după 40 de ani. Am văzut-o acum, și apoi am pus-o în depozitul de observații și o folosesc la personajul la care se potrivește. Asta ne-a învățat Bibanu'”

Legendele sunt disponibile în fiecare luni pe Antena Play, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » Dorel Vișan, despre lecția prețioasă a lui Dem Rădulescu pentru un actor la început de drum: ”Asta ne-a învățat Bibanu' !”