Antena Meniu Search
x

Irina Loghin, despre cum a îmbinat cariera şi familia: "Veneam de la cântare, mă apucam de spălat rufe"

E supranumită Regina muzicii populare. Are o carieră de aproape şase decenii în spate. Şi o viaţă de film. La 82 de ani, Irina Loghin povesteşte cu umor cum a îmbinat cariera cu viaţa de familie într-o epocă în care dubla zi de muncă a femeilor era ridicată la rang de datorie patriotică. Urmăriţi un nou episod din seria Legendele, cu Dan Negru.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 22:33

Dan Negru: Cum a îmbinat Irina Loghin, zeci de ani, cariera şi familia?

Irina Loghin: Veneam de la cântare, mă apucam de spălat rufe. Îl născusem pe Ciprian, m-am dus şi am făcut 50 de scutece de finet. Le-am făcut la croitoreasă. Le-am făcut pe culoare albă, ca să le pot fierbe mereu, să le curăţ.

Artista a povestit şi un eveniment hazliu când un bărbat a vrut să o contracteze pentru o nuntă.

Irina Loghin: "Vine unu la uşă pentru nuntă. Şi eu cărasem cazanul cu toate scutecele şi îmi prinsesem un capot în sus, nu mi-am mai dat seama şi am deschis repede uşa. Ce doriţi? Eh, cu doamna, te rog. Eram şi cu cârpa de spălat în mână. Zic... nu este acasă, este plecată. Unde? În Israel. Şi pe unde vine Israelul ăsta?"

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » Irina Loghin, despre cum a îmbinat cariera şi familia: "Veneam de la cântare, mă apucam de spălat rufe"