Antena Meniu Search
x

Legendele lui Dan Negru: Alexandru Arşinel, interviu de legendă la 82 de ani de viaţă

Se simte cel mai bine la teatru şi aşteaptă cu nerăbdarea revederea cu publicul. Alexandru Arşinel, unul dintre cei mai longevivi actori români, este următoarea "legendă" de pe lista scurtă a lui Dan Negru.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 23:00

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

 Prezentatorul TV a aflat de la marele actor povestea din spatele a 10 fotografii nemaivăzute, în cadrul interviului pe care şi dumneavoastră îl puteţi urmări de astăzi, la Observatorul orei 19.

Dan Negru: Alexandru Arşinel e o legendă invitată săptămâna asta. Poveştile sunt uluitoare. Domnul Arşinel ne povesteşte toată istoria teatrului de comedie din România. L-am ales pe domnul Arşinel săptămâna aceasta pentru că este o ediţie aniversară. Domnia sa îşi serbează ziua de naştere în perioada aceasta. 

 Alexandru Arşinel a trecut şi încă trece prin clipe delicate, după ce în aprilie, atât el, cât şi soţia sa s-au infectat cu COVID-19. La 82 de ani proaspăt împliniţi, actorul spune că merge "doar înainte". 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » Legendele lui Dan Negru: Alexandru Arşinel, interviu de legendă la 82 de ani de viaţă