Antena Meniu Search
x

Video Bosnia şi Herţegovina - România 1-0. "Să vă fie ruşine, bă!" Tavi Popescu a sărit la scandal, după reacţia dură a fanilor naţionalei

Am jucat, ne-am bătut, dar tot am pierdut! Naţionala a fost învinsă în Bosnia, iar Tavi Popescu s-a războit cu fanii la final. El se poate revanşa cu un gol în Giuleşti, la meciul cu Finlanda pe care îl puteţi urmări sâmbătă, de la 21:45, la Antena 1.

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 14:43

Vezi și

România a înregistrat o nouă înfrângere în Liga Naţiunilor. După eşecul din Muntenegru, scor 0-2, naţionala lui Edward Iordănescu a pierdut şi la Zenica în al doilea meci din grupa B3, cu Bosnia şi Herţegovina.

"Să vă fie ruşine, bă!" - reacţia dură a fanilor români după meciul cu Bosnia şi Herţegovina

La finalul meciului din Bosnia, jucătorii naţionalei s-au dus să salute galeria care i-a sustinut în Bosnia. Supăraţi pentru înfrângere, fanii i-au injurat pe jucători, iar Tavi Popescu a sărit la scandal cu fanii.

Căpitanul Chiricheş i-a luat pe jucători naţionalei din faţa galeriei. 

România a avut ocaziile meciului la Zenica, prin Puşcaş şi Burcă, dar a pierdut cu 1-0. Edi Iordănescu poate obţine prima victorie pe banca naţionalei, cu Finlanda, în direct la Antena 1 şi LIVE pe Antenaplay.ro, sâmbătă, de la 21:45.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Liga Natiunilor » Bosnia şi Herţegovina - România 1-0. "Să vă fie ruşine, bă!" Tavi Popescu a sărit la scandal, după reacţia dură a fanilor naţionalei