Antena Meniu Search
x

14 morți și 40 de răniți, în urma unui incendiu izbucnit într-un bar din Vietnam: ''Au sărit de la balcon, şi-au rupt mâinile și picioarele''

Cel puțin 14 persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite, după ce un incendiu a izbucnit într-un bar popular de karaoke. Oamenii disperați au sărit de la balcon pentru a scăpa de flăcări.

de Maria Dogaru

la 07.09.2022, 17:45

Mai mulți oameni și-au rupt mâinile și picioarele, după ce au sărit de la balconul barului, în încercarea de a se salva
14 morți și alți 40 de oameni răniți, în urma unui incendiu izbucnit într-un bar din Vietnam - Profimedia

Incendiul, care a izbucnit într-un bar de karaoke din Binh Duong, ieri seară, s-a soldat cu moartea a cel puțin 14 oameni, iar alți 11 se luptă pentru viața lor, după ce s-au ales cu arsuri grave, relatează Mirror.

Oamenii au sărit de la balconul localului, în încercarea de a-și salva viața

Infernul a cuprins etajele doi și trei ale clădirii din Binh Duong, sudul Vietnamului, prinzând în flăcări atât clienții, cât și personalul. Dintre cei aflați încă în spital, 11 sunt în stare gravă. Barul a fost incendiat, iar focul s-a extins rapid din cauza interiorului din lemn al clădirii. Mulți au fost văzuți sărind de pe un balcon, rupându-și mâinile și picioarele în timp ce încercau să sară pentru a se salva de flăcări. Prim-ministrul Pham Minh Chinh a ordonat în această dimineață Ministerului Securității Publice și autorităților provinciale să investigheze cazul.

 „Când a izbucnit incendiul, am fost atât de panicat și luat-o la fugă pentru a mă salva și nu-mi amintesc cum s-a întâmplat totul, a spus un martor, identificat doar ca Quynh.

Mulți oameni au fugit afară prin intrarea principală a barului, dar alții nu au suportat căldura și au sărit de la balconul barului, rupându-și mâinile și picioarele, a declarat Nguyen Sang, care locuiește lângă bar, dar care nu se afla înăuntru la momentul incidentului.

Karaoke-ul este foarte popular în Vietnam, dar standardele joase de siguranță ale locațiilor au stârnit îngrijorări.Trei pompieri au murit luna trecută într-un incendiu la un alt bar din Hanoi. În urmă cu șase ani, un incendiu uriaș la un bar de karaoke din Hanoi a provocat moartea a 13 persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » 14 morți și 40 de răniți, în urma unui incendiu izbucnit într-un bar din Vietnam: ''Au sărit de la balcon, şi-au rupt mâinile și picioarele''