Antena Meniu Search
x

A ajuns acasă într-un sicriu alb, după accidentul fatal din Irlanda. Tânăra de 17 ani lasă în urmă numai durere: "Odihnește-te, prințesă, veghează asupra noastră"

Două adolescente din Irlanda au murit într-un accident teribil în timp ce erau conduse la balul de absolvire al școlii, după ce mașina lor s-a izbit de un copac. Tatăl uneia dintre ele și-a ținut fiica în brațe, moartă, după impactul fatal. Fata de 17 ani a ajuns acasă într-un sicriu alb, înconjurată de familia sfâșiată de durere. 

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 13:26

A ajuns acasă într-un sicriu alb, după accidentul fatal din Irlanda. Tânăra de 17 ani lasă în urmă numai durere
A ajuns acasă într-un sicriu alb, după accidentul fatal din Irlanda. Tânăra de 17 ani lasă în urmă numai durere - Facebook, Profimedia

Kiea McCann, în vârstă de 17 ani, era în mașină cu Dlava Mohammed, în vârstă de 16 ani, când mașina lor s-a izbit de un copac lângă Clones, relatează Mirror.

Și-a ținut fiica moartă la piept

Tatăl tinerei Kiea, Frankie, și-a ținut cu tandrețe fiica la piep, când a ajuns la locul accidentului. Era moartă, nu a mai putut decât să strige de durere și să plângă. Familiile lor au spus că fetele erau cele mai bune prietene. Marți seara, cei îndoliați s-au adunat pe strada Monaghan și la The Diamond, în semn de sprijin pentru familie, când trupul lui Kiea a fost adus acasă. Acum, cele două familii urmează să le conducă pe ultimul drum.

„Chiar nu știu ce să spun. Sunt atât de zdrobită, surioara mea mică. Nu am cuvinte să descriu emoțiile pe care le simt acum. Chiar nu stiu ce sa mă fac fara tine. Sunt atât de pierdută și nu înțeleg cum ți s-ar putea întâmpla așa ceva. Sper doar că știi că toți te iubim atât de mult. Aș face orice doar ca să te am aici cu mine pentru ultima oară, doar ca să-ți spun că te iubesc și că am nevoie de tine. Ai fost luată de lângă noi în curând, viața ta tocmai începea și nu te mai poți bucura de ea. Erai o fată atât de puternică, frumoasă, iubitoare și grijulie și cu capul pe umeri. Odihnește-te, prințesă, și veghează asupra noastră. Nu te voi uita niciodată pe tine sau momentele grozave pe care le-am avut. Ai un rol deosebit în viața mea și asta nu se va schimba niciodată. Nu voi înțelege niciodată de ce viața este atât de crudă. Te iubesc pentru totdeauna", a scris Shaunice, sora lui Kiea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » A ajuns acasă într-un sicriu alb, după accidentul fatal din Irlanda. Tânăra de 17 ani lasă în urmă numai durere: "Odihnește-te, prințesă, veghează asupra noastră"