Antena Meniu Search
x

A crezut că a dat lovitura, însă a avut un șoc. Un spaniol a găsit 60.000 de dolari în pereții casei, când renova. De ce nu-i poate folosi: "Nu se poate"

A crezut că a dat peste o adevărată avere în pereții casei, însă nu se poate bucura de ea. Un bărbat a făcut o descoperire uluitoare în timp ce renova casa în care plănuia să se mute.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 13:15

A crezut că a dat lovitura, însă a avut un șoc. Un spaniol a găsit 60.000 de dolari în pereții casei, când renova. De ce nu-i poate folosi
A crezut că a dat lovitura, însă a avut un șoc. Un spaniol a găsit 60.000 de dolari în pereții casei, când renova. De ce nu-i poate folosi - Shutterstock (poză ilustrativă)

Toño Piñeiro își renova casa în care urma să se uite, când a găsit în pereții acesteia o adevărată avere. Bărbatul a găsit în interiorul pereților aproximativ 60.000 de dolari. A crezut că norocul e de partea lui, însă entuziasmul nu a durat pentru mult timp, relatează Mirror.

Banii, prea vechi pentru a se bucura de ei

Se pare că banii găsiți erau vechi, iar Banca Spaniei nu va mai accepta bancnotele care alcătuiesc cele nouă milioane de pesete, asta pentru că au fost scoase din circuit cu peste 20 de ani în urmă, în 2002. Devastat de vești, Toño a încercat să găsească o soluție cu banca.

„I-am sunat, dar mi-au spus că nu se mai poate”, a spus bărbatul.

Toño a explicat că acea casa a fost abandonată timp de patru decenii înainte de descoperire făcută de el, iar el a cumpărat-o după ce a văzut un anunț de vânzare pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » A crezut că a dat lovitura, însă a avut un șoc. Un spaniol a găsit 60.000 de dolari în pereții casei, când renova. De ce nu-i poate folosi: "Nu se poate"