Antena Meniu Search
x

"A fost traumatizant să-i văd mușcăturile de pe picioare". Băiețel de 4 ani, la un pas de a fi sfâșiat de un câine, într-un parc din UK

Un copilaș de patru ani a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacat de un câine din rasa American Bully. Copilașul se juca în parc cu fratele și tatăl său, când animalul s-a năpustit asupra lui.

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 16:13

Băiețel de 4 ani, la un pas de a fi sfâșiat de un câine, într-un parc din UK
Băiețel de 4 ani, la un pas de a fi sfâșiat de un câine, într-un parc din UK - Mirror

Nehal Islam se bucurase de timpul petrecut cu fratele și tatăl său în Newham, estul Londrei, când a avut loc atacul șocant. Copilul a fost mușcat de picior de către patruped și a fost zguduit atât de tare încât copilul a rămas fără încălțăminte, spun martorii, relatează Mirror. Fratele lui Nehal, în vârstă de 11 ani, a luat parte la toată scena terifiantă și este în stare de șoc.

Fratele băiețelului, martor la atacul violent

„Doi câini mai mici erau în lesă, dar am văzut că unul mult mai mare alerga liber. Deodată, câinele a venit după noi în timp ce ne jucam. Eu și fratele meu ne-am despărțit de tatăl meu, dar apoi câinele l-a atacat pe Nehal pentru că este mai mic. Apoi i-a mușcat piciorul și l-a zguduit atât de tare încât i s-a desprins pantofii. Inima îmi bătea atât de tare, totul se întâmpla atât de repede. A fost traumatizant să-i văd mușcăturile de pe picioare, am fost foarte supărat. Am crezut că sunt într-un coșmar", a declarat fratele copilului.

După ce l-a mușcat pe Nehal, tatăl copilului a încercat să gonească animalul însă acesta s-a năpustit și asupra lui și a încercat să-l muște. Stăpânul câinelui „s-a apropiat în cele din urmă” și a fugit cu animalul de la fața locului. Copilul a fost duse de urgență la spital, acolo unde se recuperează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "A fost traumatizant să-i văd mușcăturile de pe picioare". Băiețel de 4 ani, la un pas de a fi sfâșiat de un câine, într-un parc din UK