Antena Meniu Search
x

Video A mers la propria nuntă într-un sicriu. Un mire i-a debusolat pe invitaţi cu alegerea morbidă: "Este o înmormântare?"

Nuntă morbidă. Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu. Imaginile au devenit imediat virale mai ales pe TikTok. Valul de comentarii a împărţit internauţii în două tabere. Până în acest moment, nu se ştie cu exacitate unde a fost făcută filmarea.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 15:42

A mers la propria nuntă într-un sicriu
A mers la propria nuntă într-un sicriu - TikTok

Alegerea morbidă nu a fost explicată până acum, însă imaginile au adunat un număr impresionant de vizualizări. Dorința de a impresiona pare uneori să prevaleze asupra bunului gust. Iar dacă se cade în capcana spectacolului cu orice preț, criticile vor curge cu siguranță mai mult decât de obicei.

Tema aleasă pentru nuntă de către un cuplu a generat o nemulțumire generală în rândul invitaților. Mirele a ales să ajungă la nuntă închis într-un sicriu. După ce unul dintre invitații la nuntă a filmat nunta neobișnuită și a postat-o online, clipul a devenit viral pe TikTok.

Oamenii au început să pună la îndoială alegerea ciudată a mirelui: "Este o înmormântare? Nu, așa a decis prietena mea să meargă la altar". Alegerea sa discutabilă nu a fost explicată până acum, iar reacția miresei nu a fost înregistrată, însă scurtul videoclip a stârnit controverse și a adunat deja milioane de vizualizări, scrie Mirror.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » A mers la propria nuntă într-un sicriu. Un mire i-a debusolat pe invitaţi cu alegerea morbidă: "Este o înmormântare?"