Antena Meniu Search
x

A păcălit-o cu poze furate, în schimbul unor sume de bani uriaşe. Cum a ajuns americanca să-l vadă pe ''hoţ'' ca pe fiul ei

Un bărbat care a furat identitatea unui soldat american pentru a le determina pe femeile divorţate să se îndrăgostească de el, ca mai apoi să le golească conturile bancare, a ajuns să fie considerat drept fiu de către una dintre victimele sale.

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 22:14

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Chris Bamibeli s-a folosit de fotografiile unui soldat american pentru a le face pe femei să se îndrăgostească de el. De la una dintre victimele sale a reuşit să obţină nu mai puţin de 17.000 de lire sterline. Femeia, pe care Chris a identificat-o doar ca fiind Laura, se îndrăgostise și îi trimitea în mod regulat sume de bani, crezând că este iubitul ei, notează Daily Star

Vorbind în exclusivitate cu The Mirror, acesta a mărturisit cum a furat identitatea unui soldat american, după ce şi-a însuşit mai multe poze de pe un cont de Instagram. Bărbatul a găsit tot felul de scuze pentru a intra în posesia banilor: ''I-am spus că nu mai am acces la contul meu bancar. Sau nu am acces la cardul meu de credit, așa că literalmente fac foamea. Că trebuie să plătesc chiria sau facturile. Când cineva este într-o relație cu tine, nu vrea să suferi. Așa că am folosit respectiva ocazie pentru a-i cere bani''.

Micile donații ale Laurei au început să se acumuleze, iar în curând Chris se putea bucura de sume de bani la discreţie.  Dar viața americancei se prăbușea încet, ea fiind copleşită de datorii și întâmpinând probleme de sănătate mintală ca urmare a situației.

Văzând durerea pe care i-a provocat-o Laurei, Chris susține că a trecut printr-o criză de conștiință care l-a determinat să renunțe la fraudă pentru o viață cinstită: ''Am început să mă simt vinovat pentru că era prima dată când am înșelat pe cineva pentru o asemenea sumă. Parcă ar fi devenit deprimată din cauza înșelătoriei mele. S-a îndatorat, nu putea fi fericită, nu putea mânca''.

Pe acelaşi subiect

Cum a ajuns americanca să-l vadă pe ''hoţ'' ca pe fiul ei

În cele din urmă, Chris i-a spus Laurei că bărbatul cu care credea că are o relație era de fapt el: "Am sunat-o cu apel video. Dar spre surprinderea mea, nu m-a blocat. Și a ajuns să mă vadă ca pe un fiu. Mi-a spus că deja m-a iertat și am mai vorbit de atunci''. Această bunătate a declanșat dorința bărbatului ca lumea să știe ce a făcut. 

Chris, care lucrează acum cu Social Catfish, o companie dedicată prevenirii înșelătoriilor online, a declarat că plănuiește să-i plătească Lisei fiecare ban pe care l-a furat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » A păcălit-o cu poze furate, în schimbul unor sume de bani uriaşe. Cum a ajuns americanca să-l vadă pe ''hoţ'' ca pe fiul ei