Antena Meniu Search
x

Foto "A părăsit lumea făcând ceea ce îi place". Un bărbat şi-a dat viaţa pentru a-şi salva fiica de la înec, în SUA. A lăsat în urmă 13 copii

Un medic şi tată iubit din Kansas a murit după ce şi-a salvat fiica de 13 ani de la înec, în timpul unei excursii de rafting. Pluta lor s-a răsturnat pe un râu în sudul statului Colorado, din cauza curenţilor puternici. În urma autopsiei s-a stabilit că ceea ce i-a adus sfârşitul au fost două hemotoame cerebrale cauzate de o lovitură la cap, ci nu înecul.

de Aura Trif

la 20.06.2023, 10:48

Dustin Harker se afla într-o călătorie cu prietenii din biserică și cu 4 dintre cei 13 copii ai săi pe 9 iunie, când tragedia a avut loc în zona unui râu din Arkansas. Neurologul, în vârstă de 47 de ani, a trecut la acțiune după ce pluta care-l transporta pe el și pe trei dintre copiii săi s-a răsturnat, aruncându-i pe toți în apa învolburată, care a prins-o fiica sa Camille dedesubt. Dustin a putut să arunce pluta de pe fată, ajutându-i pe toți să se întoarcă la țărm în siguranță, relatează Daily Mail.

Cumnata lui, Sharon Neu Young, a declarat presei locale că familia s-a plimbat anterior pe același râu, dar curenţii au fost mai turbulenţi vineri din cauza ploilor. Sharon a spus că bărbatul a stat sub apă timp de până la 15 minute. Manevrele de resuscitare a fost administrate timp de aproximativ 40 de minute, dar bărbatul nu a răspuns.

Cu toate acestea, medicul nu a murit din cauza înecului, o autopsie a stabilit că a murit din cauza a două hematoame cerebrale. „Ei bănuiesc că capul i s-a izbit de niște pietre din râu când a fost aruncat din barcă. Trauma cerebrală este ceea ce i-a luat viața”, a declarat cumnata sa.

Dustin a reușit să vorbească în timpul salvării, dar după puţin timp a devenit inconştient

Pe acelaşi subiect

Infirmiera Yvette Ramos a descris încercarea de a-l resuscita pe Dustin: „Acesta este tatăl cuiva, unchiul cuiva... Am căzut și am început să plâng pentru că simt că nu am făcut suficient. Trebuia să fac mai mult”

Emilie, soția lui, a împărtășit pe Facebook un mesaj emoţionant

„A părăsit această lume făcând ceea ce îi place, călătorind și aventurându-se. A fost o excursie de rafting de mare aventură. Chiar pe partea lui, pluta s-a răsturnat. Toți ceilalți au reușit să scape cu viaţă și pun pariu că el a avut ceva de-a face cu asta”, a spus soţia lui.

Dustin Harker, originar din Alberta, Canada, lucra la Clinica Hutchinson din 2022.

„Dr. Harker s-a alăturat familiei Hutchinson Clinic la începutul anului 2022 și a construit relații semnificative cu pacienții săi și comunitatea noastră în ultimul an și jumătate. El ținea profund la pacienții săi și împărtășea în mod regulat acest sentiment cu cei din jurul lui”, a spus spitalul într-o declaraţie.

O pagină GoFundMe deschisă pentru familie a adunat 33.500 USD din obiectivul său de 50.000 USD. Harker și-a lăsat în urmă soția cu care era căsătorit de 25 de ani, Emilie, și copiii lor, Dillon Blair 23, Ammon Levi 21, Jarom Douglas 20, Clara Kathleen 18, Matthieu Thomas 17, Ayden Charles 15, Camille Lydia 13, Aurora Ilona 12, Ella Maria 12, Charlotte Sophia 10, Elias Brook 7, Samuel Jonathan 6 și Samantha Grace 4.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "A părăsit lumea făcând ceea ce îi place". Un bărbat şi-a dat viaţa pentru a-şi salva fiica de la înec, în SUA. A lăsat în urmă 13 copii