Antena Meniu Search
x

Video A plătit 9 lire pentru o noapte la cel mai ieftin hotel din UK. Ce recenzie a lăsat tânărul la final: "Așteptările nu au fost mari"

Un tânăr din Marea Britanie a zguduit internetul după ce a vizitat cel mai ieftin hotel din UK și i-a lăsat o recenzie pozitivă la plecare, în ciuda faptului că existau scurgeri în tavan şi oglinda şi priza erau sparte.

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 18:47

A plătit 9 lire pentru o noapte la cel mai ieftin hotel din UK. Ce recenzie a lăsat tânărul la final: "Așteptările au fost scăzute"
A plătit 9 lire pentru o noapte la cel mai ieftin hotel din UK. Ce recenzie a lăsat tânărul la final: "Așteptările au fost scăzute" - TikTok/ @ georgeredfern25

George Redfern a stat recent la hotelul White Moon din Blackpool pentru doar 9 lire sterline pentru o noapte. Tânărul de 21 de ani a documentat șederea pe TikTok, unde are aproape jumătate de milion de vizualizări și nouă mii de aprecieri, relatează Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși a dezvăluit câteva presupuse probleme, printre care o scurgere în tavan, o oglindă crăpată și prize și becuri sparte, George a oferit hotelului o recenzie de cinci stele: „Așteptările mele au fost foarte scăzute, deoarece am mai stat în multe hoteluri ieftine sau cu rating scăzut înainte, deci nu am crezut nimic diferit – elemente de bază, probabil puțin murdare, dar suportabile”, a spus tânărul.

Pe acelaşi subiect

Băiatul a fost satisfăcut de şedere

„Cred că pentru prețul camerei mele, a fost de fapt un sejur bun. Camera era mare. Aveam un televizor funcțional, baia curată, încălzirea era foarte bună. De asemenea, mi s-a părut că patul este foarte confortabil. Nu m-am plâns de niciuna dintre probleme – oglinda crăpată nu m-a deranjat cu adevărat și nici priza, chiar dacă este puțin periculos. Cele două becuri lipsă m-au enervat, camera era deja întunecată, dar nu m-am putut plânge pentru că era atât de ieftin”, a adăugat el.

Camera lui George părea destul de spațioasă, cu un pat dublu şi loc de depozitare, în timp ce prosoapele erau pliate frumos la capătul patului. Cu toate acestea, nu exista lumină naturală în încăpere. Nu i s-a dat săpun la baie, dar atât patul, cât și baia erau curate, așa că asta l-a făcut să nu lase mai puţine stele. Hotelul se mândrește cu un rating de cinci stele pentru igiena alimentară la ușa din față, în ciuda faptului că nu oferă mic dejun sau cina.

Reacţiile oamenilor pe TikTok

După ce și-a împărtășit șederea pe TikTok, internauţii s-au grăbit să-și împărtășească gândurile: „9 lire sterline este un chilipir”, „Ireal, nu-i așa”, „Pentru £9 nu te poți plânge”, „Știu unde să stau data viitoare când merg la Blackpool”, „Nu mă pot plânge pentru 9 GBP, pat curat, toaletă și chiuvetă și seif”, „M-aș muta în el și m-aș locui acolo luni de zile”, au fost o parte dintre comentariile acestora.

Prețurile par să fi crescut de la șederea lui George, cu prețuri în medie la 28 de lire sterline în lunile de vară. Cu toate acestea, oferta de 18 de lire este încă disponibilă pentru ultimele zile din martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » A plătit 9 lire pentru o noapte la cel mai ieftin hotel din UK. Ce recenzie a lăsat tânărul la final: "Așteptările nu au fost mari"