Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A primit un apel de la vecini că are luminile aprinse în casa în care nu a mai stat de 30 de ani. Ce a descoperit englezul când a ajuns în fața ușii: "Am fost șocat"

Surpriză pentru un bărbat care s-a întors la casa lui din Luton, la 30 de ani după ce a cumpărat-o. Ce a descoperit bărbatul după ce vecinii l-au sunat ș i-au spus să se întoarcă de urgență acasă. 

de Redactia Observator

la 10.09.2024 , 11:30

A primit un apel de la vecini că are luminile aprinse în casa în care nu a mai stat de 30 de ani. Ce a descoperit englezul când a ajuns în fața ușii
A primit un apel de la vecini că are luminile aprinse în casa în care nu a mai stat de 30 de ani. Ce a descoperit englezul când a ajuns în fața ușii - Shutterstock

Mike Hall a cumpărat casa din Luton în 1990. 30 de ani mai târziu, a aflat că locuința a fost vândută în numele lui de către altcineva pentru un preț de 131.000 de lire sterline. Bărbatul lucra în Țara Galilor și nu mai locuise în acea casă de câteva decenii, pentru că era stabilit acolo, potrivit Lad Bible.

Vecinii l-au sunat să-i spună că luminile erau aprinse mereu în casă și că cineva se afla înăuntru. Preotul britanic s-a întors cu mașina la Luton, doar pentru a-l descoperi pe noul proprietar care făcea renovări la toată casa, alături de familia lui. 

S-a trezit cu alți oameni în casa lui

Articolul continuă după reclamă

„Mi-am încercat cheia în ușa din față, nu a funcționat și un bărbat mi-a deschis ușa. Am fost șocat să văd casa complet goală, fără mobilă, totul era în afara proprietății”, povestește bărbatul.

Pe acelaşi subiect

După ce autoritățile au investigat situația, au aflat că cineva a folosit un permis de conducere fals pentru a uzurpa identitatea lui Mike, cu un cont bancar creat pentru a primi veniturile din vânzarea locului.

Mai mult, infractorul s-a dat drept Mike și a sunat avocații pentru a le spune să vândă casa.

După descoperirea fraudei, bărbatul a început o lungă bătălie în instanță. În noiembrie 2023, după doi ani de litigii, el a reușit să recupereze proprietatea, iar numele său a fost reinstalat în Registrul funciar. Însă, problemele nu s-au încheiat aici. La scurt timp după ce a fost declarat din nou proprietar, Hall a găsit casa într-o stare de deteriorare considerabilă. Fereastra din spate era spartă, iar încuietoarea ușii din față fusese distrusă. Perdelele erau trase, luminile erau aprinse, iar boilerele erau în funcțiune, sugerând că cineva locuia în mod ilegal în proprietate.

Hall a estimat că daunele suferite de casă se ridică la aproximativ 60.000 de lire sterline. A fost nevoit să recurgă din nou la instanță pentru a obține un ordin de punere în posesie provizorie, care să permită poliției să aresteze persoanele care ocupau ilegal locuința. Poliția din Bedfordshire a confirmat că cinci persoane au fost arestate în legătură cu acest incident, dar nu a oferit detalii suplimentare, invocând faptul că ancheta este în curs de desfășurare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Mapamond » A primit un apel de la vecini că are luminile aprinse în casa în care nu a mai stat de 30 de ani. Ce a descoperit englezul când a ajuns în fața ușii: "Am fost șocat"