Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apel la 112 întrerupt brusc, în timp ce o adolescentă cerea ajutor. Scenă de groază în apartamentul unde a fost găsită minora

Poliţiştii argeşeni au intervenit de urgenţă, luni dimineaţă, după ce o femeie a sunat la 112 cerând ajutor, iar apelul s-a întrerupt. Locul din care a fost dat apelul a fost identificat, fiind vorba despre un apartament din Piteşti. Acolo, poliţiştii au găsit o tânără de 17 ani, care a povestit că a avut un conflict cu concubinul ei. În casă erau de asemenea pete ce păreau a fi de sânge, iar bărbatul se afla la spital, având leziuni produse de tânăra femeie.

de Redactia Observator

la 09.09.2024 , 15:25

- Shutterstock - ilustrativ

„În dimineaţa zilei de 09 septembrie a.c., poliţiştii piteşteni s-au mobilizat ca urmare a unui apel prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, prin care o femeie solicita ajutor, apelul fiind întrerupt. Au fost efectuate verificări complexe, în urma cărora s-a stabilit că apelul a fost efectuat din zona unui bloc de locuinţe, din municipiul Piteşti, stabilindu-se şi apartamentul în cauză, unde nu a răspuns nicio persoană. Având în vedere rezultatul investigaţiilor până la acel moment, a fost forţată intrarea în apartament, iar în interior a fost identificată o minoră de 17 ani, care a confirmat că a apelat la 112, pe fondul unui conflict cu concubinul acesteia, de 28 de ani, din Căteasca. De asemenea, în interiorul apartamentului au fost descoperite urme de răvăşire şi pete de culoare brun-roşcat” informează oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

Iubitul tinerei se afla la spital

Verificările făcute de poliţişti au arătat că partenerul tinerei s-a prezentat la spital, având mai multe leziuni prin înţepare, din primele verificări stabilindu-se că acestea au rezultat în urma stării conflictuale cu minora de 17 ani.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul este conştient şi a primit îngrijiri medicale. Poliţiştii au completat formulare de evaluare a riscului, conform Legii 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice. Pentru tânără, nu au fost întrunite condiţiile legale necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, iar bărbatul s-a opus emiterii acestuia. 

„Ambele persoane au fost informate cu privire la drepturile pe care le au. De asemenea, le-au fost înmânate formularele pentru solicitarea unui ordin de protecţie de la instanţa de judecată”, precizează sursa citată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Apel la 112 întrerupt brusc, în timp ce o adolescentă cerea ajutor. Scenă de groază în apartamentul unde a fost găsită minora