Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vacanţa de Revelion are două zile, dar ar putea fi mărită. Când pică Anul Nou 2025

Pentru că vacanţa de vară a trecut, în mare măsură, suntem convinşi că cei mai mulţi dintre români se gândesc, deja, la următoarele vacanţe şi în special la vacanţa de Revelion, respectiv la posibilitatea de a face trecerea în Anul Nou 2025 cât mai departe de casă.

de Redactia Observator

la 06.09.2024 , 12:47

Mulţi români se gândesc, deja, la vacanţa de sfârşit de an
Mulţi români se gândesc, deja, la vacanţa de sfârşit de an - Profimedia (imagine ilustrativă)

Că românii s-au obişnuit să-şi petreacă vacanţele cât mai departe de casă nu mai este o surpriză. Tocmai din acest motiv suntem convinşi că sunt mulţi români care se pregătesc să petreacă vacanţa de Revelion în străinătate, mai ales că structura anului ne poate aduce o mare surpriză.

Cum Crăciunul şi Revelionul pică, anul acesta, în zile din mijlocul săptămânii, este foarte posibil că mulţi români să lege liberele respective de weekenduri pentru a obţine o vacanţă mai mare decât cea prognozată iniţial.

Anul Nou 2025 pică într-o zi de miercuri

Articolul continuă după reclamă

Anul Nou 2025 pică într-o zi de miercuri, lucru care îi poate ajuta foarte mult pe români să-şi prelungească vacanţa de iarnă. Sunt şanse mari ca mulţi dintre români să obţină posibilitatea de a crea punţi cu zilele de weekend.

Pe acelaşi subiect

Spunem asta din cel puţin două motive. Pe de o parte, există posibilitatea ca mulţi români să poată recupera zilele prin care se formează aceste punţi cu weekendurile. Pe de altă parte, elevii şi studenţii sunt oricum în vacanţa de iarnă, astfel că mulţi români pot obţine prelungirea vacanţei tocmai pentru a petrece timpul alături de cei dragi.

Zilele de 1 şi 2 ianuarie sunt libere

Cum spuneam, începutul de An Nou 2025 pică în cursul săptămânii, iar zilele de 1 ianuarie 2025, miercuri, şi 2 ianuarie 2025, joi, sunt considerate zile libere legale. Iar cum weekendul 4-5 ianuarie 2025 este urmat de alte două zile libere legale, luni, 6 ianuarie 2025, Boboteaza, şi marţi, 7 ianuarie 2025, Sf. Ioan Botezătorul, este foarte posibil ca şi ziua de vineri, 3 ianuarie 2025, să fie declarată zi liberă.

În aceste condiţii, românii ar putea obţine o vacanţă de cel puţin o săptămână, 1-7 ianuarie 2025, în începutul Anului Nou. Asta dacă nu cumva, mai ales în funcţie şi de jobul avut, ei să aibă posibilitatea să lege săptămâna respectivă de zilele libere de dinainte, respectiv de weekendul 28-29 decembrie 2024 sau chiar şi de vacanţa de Crăciun.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Ştiri sociale » Vacanţa de Revelion are două zile, dar ar putea fi mărită. Când pică Anul Nou 2025