Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A rămas cu datorii de 250.000 $ ca să facă doctoratul, dar acum e imposibil să-și găsească un job în domeniu: "M-am înșelat. Dacă aș fi știut"

O femeie de 38 de ani care și-a dedicat mulți ani din viață studiilor spune că a rămas cu o dezamăgire profundă, după tot timpul petrecut în băncile facultății. 

de Redactia Observator

la 07.10.2024 , 11:28

A rămas cu datorii de 250.000 $ ca să facă doctoratul, dar acum e imposibil să-și găsească un job în domeniu A rămas cu datorii de 250.000 $ ca să facă doctoratul, dar acum e imposibil să-și găsească un job în domeniu - Profimedia (poză ilustrativă)

În ultimul deceniu, A. Rasberry a acordat o mare importanță învățământului superior. Acum a ajuns să regrete. Femeia de 38 de ani obținut o diplomă de licență, master și doctorat în managementul afacerilor, la Universitatea Saint Leo din Florida. Cu toate acestea, ea spune că s-a chinuit să-și găsească un loc de muncă în domeniul ei de studiu în ultimii patru ani. Ea are, de asemenea, datorii de peste 250.000 de dolari din împrumuturi pe care le-a făcut pentru a putea duce la bun sfârșit aceste studii, potrivit Business Insider.

A terminat o facultate cu master și doctorat, dar nu reușește să-și găsească un job

"Am absolvit doctoratul în 2020 și nu-mi găsesc un loc de muncă", a declarat femeia de 38 de ani, care locuiește în Virginia.

Articolul continuă după reclamă

De când și-a luat diploma de doctorat, femeia a aplicat pentru diverse joburi în domendiu, dar fără succes. 

Pe acelaşi subiect

"Am crezut că educația este drumul către libertatea financiară, dar m-am înșelat", a spus ea.

Femeia crede că cel mai mare obstacol în găsirea unui loc de muncă este lipsa ei de experiență în domeniu.

"În cele din urmă, diploma mea a fost atât o binecuvântare, cât și un blestem. Am învățat că majoritatea organizațiilor preferă experiența decât educația. Dacă aș fi știut că nu aș fi petrecut atâția ani la facultate", povestește femeia. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Mapamond » A rămas cu datorii de 250.000 $ ca să facă doctoratul, dar acum e imposibil să-și găsească un job în domeniu: "M-am înșelat. Dacă aș fi știut"