Antena Meniu Search
x

A renunţat la jobul de birou ca să se angajeze la McDonald's. După o singură tură a izbucnit în lacrimi

O femeie, care a renunțat la job-ul ei confortabil pentru a se angaja la McDonald's, regretă deja decizia după doar o zi. Înainte să se gândească că vrea să facă acest pas major, tânăra lucra de acasă. Ce a urmat a fost un şoc. 

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 15:58

A renunţat la jobul de birou ca să se angajeze la McDonald's
A renunţat la jobul de birou ca să se angajeze la McDonald's - TIKTOK/ LAYSIAMARIAH; Profimedia Images

Nu se întâmplă foarte des ca angajaţii din corporaţii să decidă că vor să-și schimbe cariera trecând în industria fast-food, dar asta a făcut tânăra cunoscută sub numele de ''laysiamariah'' pe TikTok, după ce s-a săturat să lucreze de acasă, conform Dexerto.

Într-un videoclip devenit viral, aceasta a apărut îmbrăcata în ținuta ei McDonald’s pentru prima dată, în timp ce a încercat să le prezinte internauţilor toate motivele schimbării bruște în carieră. Dacă la început totul părea o idee bună, lucrurile s-au schimbat rapid când și-a dat seama cât de stresant era de fapt un astfel de job. A cedat nervos și a izbucnit în lacrimi în faţa camerei. 

Laysia susţine că lucrul de acasă o făcea să fie extrem de leneşă şi schimbase o parte din ea. ''Trebuie să ies din casă pentru a fi motivată, așa că am acceptat un loc de muncă ca să presupună ieşitul din casă, doar ca să mă motivez mai mult și să nu mai fiu atât de leneșă'', a explicat ea.

Tânăra nu ştie dacă va mai merge la muncă sau nu

După prima zi, femeia le-a spus internauţilor că se simte la capătul puterilor. ''Nu știu dacă mă voi întoarce mâine. Am facturi de plătit.'' În legendă, Laysia a menționat că ''regândește'' deciziile sale de viață, adăugând că munca este obositoare și că ''urăște oamenii''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » A renunţat la jobul de birou ca să se angajeze la McDonald's. După o singură tură a izbucnit în lacrimi