Antena Meniu Search
x

''A spus că vrea să-i dea foc și să o vadă cum moare!'' Noi detalii în cazul învăţătoarei împuşcate în piept de un băieţel de 6 ani, în SUA

Apar noi detalii în cazul învăţătoarei împuşcate în piept de un băieţel de 6 ani. Se pare că înainte de incidentul şocant, profesorii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la comportamentul copilului, dar au fost ignorați. Abby Zwerner, în vârstă 25 de ani, s-a prăbuşit sub privirile colegilor la școala elementară Richneck din Virginia.

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 17:11

Noi detalii în cazul învăţătoarei împuşcate în piept de un băieţel de 6 ani
Noi detalii în cazul învăţătoarei împuşcate în piept de un băieţel de 6 ani - Facebook

Băiețelul de șase ani, care și-a împușcat învăţătoarea în piept cu o armă adusă la şcoală, i-ar fi spus colegului femeii că ''vrea să-i dea foc și să o vadă cum moare''. Copilul, care frecventează școala elementară Richneck, Virginia, SUA, a folosit un pistol Taurus de 9 mm pentru a trage în Abby Zwerner, pe 6 ianuarie. Din fericire, învăţătoarea a scăpat cu viaţă şi a fost externată din spital.

Tânăra, dar și alți profesori, și-au exprimat îngrijorarea cu privire la comportamentul copilului, dar au fost ignorați. Învăţătoarea a cerut personalului sprijin, după ce băiatul a început să arunce cu scaune și alte obiecte prin clasă, potrivit Washington Post.

Băiatul i-a scris odată un bileţel înfiorător unui profesor în care spunea cât de mult o urăște pe învăţătoare și că ''voia să-i dea foc''. Nu este clar când a fost făcută amenințarea tulburătoare. Un membru al școlii a declarat: ''Ea a cerut ajutor'', altul a adăugat: ''De mai multe ori''.

Într-un alt incident, băiatul ar fi blocat un profesor, dar și pe elevi să părăsească sala de clasă, după ce a baricadat ușile. Profesorul a fost forțat să lovească în ușă de mai multe ori și în cele din urmă au fost eliberați, după ce un coleg a auzit zgomotul și a deschis ușa, conform Mirror

Învăţătoarea i-a implorat pe copii să fugă din sala de clasă

Unul dintre părinţi a declarat: ''A țipat la copiii ei să fugă. Chiar și după ce a fost împușcată, se gândea la siguranța copiilor ei. Fiul meu nu a văzut ce s-a întâmplat, a auzit împușcătura și s-a întors. Abia apoi a văzut-o întinsă pe podea. Este o învăţătoare extraordinară, atât de dedicată. Fiul meu o iubește extrem de mult și suntem devastați de ceea ce s-a întâmplat. Cu toții ne gândim la ea și sperăm că se va face bine în curând''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » ''A spus că vrea să-i dea foc și să o vadă cum moare!'' Noi detalii în cazul învăţătoarei împuşcate în piept de un băieţel de 6 ani, în SUA