Antena Meniu Search
x

A strâns 40 de oameni pentru a o răpi pe femeia care i-a refuzat cererea în căsătorie. I-au distrus casa şi maşina, apoi au forţat-o să fie mireasa lui, în India

Scene demne de un film de groază, în India. O femeie de 24 de ani, de meserie stomatolog, a fost aproape linşată de un grup format din 40 de bărbaţi. Aceasta era în casa ei de lângă Hyderabad, când oamenii furioşi au venit să-i vandalizeze locuinţa. De asemenea, i-au spart geamurile mașinii și au târât un bărbat afară și l-au bătut cu bestialitate. Motivul? Refuzase cererea în căsătorie a unuia dintre atacatori. 

de Redactia Observator

la 11.12.2022, 18:44

A strâns 40 de oameni pentru a o răpi pe femeia care i-a refuzat cererea în căsătorie
A strâns 40 de oameni pentru a o răpi pe femeia care i-a refuzat cererea în căsătorie - Mirror

Un indian a condus o mulțime formată din 40 de bărbați în cabinetul unui dentist din India. Dorea să o răpească pe femeie şi să o forţeze să fie noua lui mireasă, după ce aceasta îi refuzase cererea în căsătorie. Femeia, în vârstă de 24 de ani, a fost scoasă în brațe din locuinţă, în timp ce bărbații i-au vandalizat casa și i-au spart geamurile mașinii.

Un bărbat a fost târât din casă şi bătut cu nuiele

În filmările şocante se poate vedea cum atacatorii târăsc și un bărbat din casă și îl bat cu bastoane și nuiele. Din fericire, tânăra a fost în cele din urmă salvată după ce poliția a demarat o operațiune de câteva ore pentru a o găsi, notează Mirror.

Oamenii legii au capturat și 18 membri ai grupului, dar principalul suspect, Naveen Reddy, este încă în libertate. Familia ei a depus o plângere la adresa lui Reddy, susținând că a hărțuit-o pe fiica lor Vaishali cu cereri în căsătorie. De asemenea, bărbatul şi-ar fi deschis o afacere chiar vizavi de cabinetul femeii de care era îndrăgostit nebuneşte. 

Răpitorul le-a spus angajaţilor săi că "soția" lui a refuzat să locuiască cu el și a cerut ajutor pentru a o aduce acasă. Se spune că Reddy i-a cumpărat inclusiv o maşină pentru a fi mai convingător în momentul în care i-a cerut mâna. Bărbatul a hărțuit-o apoi pe rețelele de socializare, un răspuns negativ fiind exclus pentru acesta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » A strâns 40 de oameni pentru a o răpi pe femeia care i-a refuzat cererea în căsătorie. I-au distrus casa şi maşina, apoi au forţat-o să fie mireasa lui, în India