Antena Meniu Search
x

A târât cadavrul unchiului său până la poștă, ca să-i încaseze pensia. Irlandezul, ajutat de un prieten: "L-au scos din casă. Poate a murit liniștit în pat"

Revoltător. Un bărbat a fost condamnat la închisoare, după ce a târât trupul neînsuflețit al unchiului său într-un oficiu poștal pentru a încerca să-i încaseze pensia.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 19:51

A târât cadavrul unchiului său până la poștă, ca să-i încaseze pensia
A târât cadavrul unchiului său până la poștă, ca să-i încaseze pensia - Profimedia

Declan Haughney, în vârstă de 41 de ani, din Pollerton Road din Carlow, Irlanda, a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce el și Gareth Coakley, în vârstă de 38 de ani, au pledat amândoi vinovați de planul cu adevărat macabru. Instanța a auzit cum cei doi au luat trupul „fără viață” al lui Peadar Doyle, în vârstă de 66 de ani, pentru a încerca să-i colecteze pensia de 246 de euro, relatează Mirror.

A târât cadavrul unchiului său până la poștă, pentru a-i încasa pensia

Incidentul șocant a avut loc la oficiul poștal Hosey de pe Staplestown Road din Carlow pe 21 ianuarie anul trecut. Declan și Gareth au târât cadavrul lui Peadar și au susținut în mod fals că au chemat o ambulanță, înainte de a deveni agresivi față de personalul oficiului poștal. În instanță au fost dezvăluite fotografii cu bărbatul decedat, întins pe podeaua clădirii, la scurt timp după ce a fost declarat oficial mort.

Cei doi au fost surprinși de camerele de supraveghere din zonă târând cadavrul bărbatului de-a lungul străzii și în oficiul poștal. Cei doi l-au dus până la ghișeu și i-au cerut angajatului pensia bărbatului. Oamenii din jur s-au uitat șocanți la scena din fața lor. O femeie i-a întrebat pe cei doi dacă bărbatul este bine, iar cei doi au mințit că se simte bine și că deja au chemat o ambulanță

Ei au fost cei care l-au scos din casă. Poate că a murit liniștit în patul lui. Nici o persoană nu ar trebui să moară în aceste circumstanțe”, a declarat judecătorul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » A târât cadavrul unchiului său până la poștă, ca să-i încaseze pensia. Irlandezul, ajutat de un prieten: "L-au scos din casă. Poate a murit liniștit în pat"