Antena Meniu Search
x

A trăit două vieți în paralel: Căsătorit și cu doi copii, un rabin a înșelat cel puțin 18 femei doar ca să întrețină relații sexuale cu ele. A fost arestat în Israel

La prima vedere părea omul ideal. Rabin, căsătorit cu doi copii. În realitate, bărbatul ducea o viață dublă și profita de inocența femeilor doar ca să se culce cu ele. De-a lungul anilor, individul a reușit să înșele cel puțin 18 femei cu privire la adevărata sa identitate.

de Monica Palade

la 04.09.2023, 07:53

A trăit două vieți în paralel: Căsătorit și cu doi copii, un rabin a înșelat cel puțin 18 femei doar ca să întrețină relații sexuale cu ele. A fost arestat în Israel

Rabinul Yosef Parizer răspundea sub numele de Jake Segal în aplicația de întâlniri Bumble. Bărbatul cu părul negru și aspect blând, în vârstă de treizeci de ani, părea a fi un om inofensiv și cinstit. Dina, una dintre victimele sale, s-a îndrăgostit. Însă bărbatul cu care se vedea deja căsătorită, nu exista cu adevărat în realitate.

Viața dublă timp de ani întregi

Ca și „escrocul Tinder”, Jake era doar un personaj fictiv al cărui scop era de fapt să se întâlnească cu mai multe femei și să facă sex cu ele. În spatele identității false, rabinul Yosef Paryzer era căsătorit și tată a doi copii! Cazul a ținut în priză presa din Israel fiind unul fără precedent. Mărturiile se acumulează împotriva celui care a reușit să aibă o viață dublă. La început, mai multe femei au depus o plângere la poliție după ce i-au denunțat profilul de pe rețelele de socializare israeliene.

Mesajul de avertizare transmis de victime indicau faptul că el a menținut simultan „relații serioase cu cel puțin nouă femei timp de cel puțin șapte ani”. „Relațiile sexuale consensuale desfășurate sub pretexte false, adică sub identitatea falsă a autorului, constituie o infracțiune penală care este definită legal drept viol”, a scris una dintre victimele sale, lucru confirmat efectiv de legea israeliană, scrie Le Parisien.

Pe acelaşi subiect

În acest context, autoritățile au intervenit rapid. Yosef alias Jake a fost arestat săptămâna trecută, fiind suspectat că a întreținut relații sexuale cu mai multe femei, inducându-le în eroare cu privire la identitatea sa. Curtea Supremă din Ierusalim a prelungit arestarea preventivă a rabinului pentru încă o săptămână. De la arestarea sa inițială, alte 13 femei au depus mărturie că au fost înșelate de Paryzer. Până în prezent, 18 femei susțin că au fost victime ale bărbatului, un cetățean american stabilit în Israel.

Yosef Paryzer, în vârstă de 34 de ani, a avut un discurs bine repetat pentru a seduce femeile cu care s-a potrivit în aplicația de întâlniri. El, originar din New York, a fost un imigrant singur care a dresat câini- ghid pentru a trăi, potrivit rapoartelor poliției din Ierusalim. Omul le-a făcut tuturor promisiuni de relații de lungă durată, căsătorie și familie. S-a întâlnit cu mai multe femei în același timp timp de 10 luni, iar cea mai lungă relație pe care o avusese a durat câțiva ani, potrivit poliției.

„Avea un zâmbet uluitor”, a declarat Dina pentru Jerusalem Post. Relația lor a început cu mesaje text, pe care Segal le-a preferat, evident, apelurilor telefonice. S-au legat prin referințe comune la copilăria lor în Statele Unite. Bărbatul era din Brooklyn, Dina dintr-un oraș din apropiere. Amândoi au mers în tabere de vară evreiești și au participat la concursuri locale. Îi plăcea că știe să cânte... Legătura s-a dezvoltat foarte repede și se vedeau în mod regulat.

„Avea o simplitate frumoasă”, explică femeia. Cu cât vorbeau mai mult, cu atât Jake părea mai mult un om sufletist. I-ar fi spus Dinei că tatăl său a murit când era tânăr și că a fost crescut de mama lui oarbă. Acesta este motivul care l-a determinat să lucreze ca dresor de câini-ghid. După luni de relație complicată, Dina s-a despărțit în sfârșit de el, plină de regrete. Când a descoperit adevărul, a trebuit să meargă la terapie, deoarece lumea ei a fost spulberată.

Mai multe dintre femeile cu care Paryzer a avut relații nu au vrut să depună mărturie și au preferat „să meargă mai departe”, a mai declarat o sursă din anchetă. În așteptarea sentinței sale, rabinul ar fi fost concediat de la postul său la o școală evereiască anglo-saxonă din Ierusalim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » A trăit două vieți în paralel: Căsătorit și cu doi copii, un rabin a înșelat cel puțin 18 femei doar ca să întrețină relații sexuale cu ele. A fost arestat în Israel