Antena Meniu Search
x

Mai ceva ca în telenovele. Soţia căpitanului unei echipe de baschet din Spania a aflat de pe Twitter că bărbatul său va avea un copil cu altă femeie

Situaţie cu iz de telenovelă pentru un baschetbalist spaniol. Căpitalul echipei Real Valladolid, Sergio De la Fuente, a fost dat de gol chiar de echipa sa, într-un mesaj pe Twitter. Bărbatul ducea o viaţă amoroasă dublă şi devenise proaspăt tată cu una dintre femei. 

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 17:28

Sergio de la Fuente
- Facebook

Mesajul a fost şters rapid, dar secretul a ieşit la iveală, potrivit Marca. Clubul a ţinut să-i felicite pe baschetbalist şi pe partenera sa Laura pentru recenta naştere a fiicei lor. "Bine ai venit pe lume, Carlota! Şi felicitări Laura şi Sergio pentru această veste grozavă! Încă o veveriţă în familie!", au scris colegii săi pe contul de Twitter al echipei.

Totuşi, ceea ce trebuia să fie un mesaj într-un moment de sărbătoare s-a transformat rapid într-un motiv de scandal conjugal. Deşi mesajul a fost şters imediat, Alicia, soţia lui Fernando San Emeterio, fost jucător al clubului şi acum antrenor secund la Valencia Basket, a lăsat un răspuns uluitor. 

"Uau! Ei bine, ce surpriză! Băiatul ăsta a fost iubitul surorii mele până mai ieri. De trei ani. Ei bine, nimic. Fie ca el să fie foarte fericit şi să trăiască dragostea dublă", a scris Alicia, urmată de San Emeterio care a adăugat: "Confirm..."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, în doar câteva minute, toată lumea a aflat că baschetbalistul Sergio De la Fuenta ducea o viaţă dublă. Avea două relaţii cu două femei în aceeaşi perioadă de timp, având acum şi o fiică cu una dintre ele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Mai ceva ca în telenovele. Soţia căpitanului unei echipe de baschet din Spania a aflat de pe Twitter că bărbatul său va avea un copil cu altă femeie