Antena Meniu Search
x

A treia autopsie în cazul morţii misterioase a lui Debanhi Escobar. Fata a fost văzută ultima dată pe "Drumul morţii"

Misterul continuă după a treia autopsie. Noi detalii cutremurătoare au apărut în cazul adolescentei, de 18 ani, care a fost văzută ultima dată stând pe o autostradă supranumită „Drumul Morții”, înainte să dispară în mod misterios. Cadavrul fetei a fost găsit într-un loc în care poliţiştii au căutat, fără succes, de 4 ori în 13 zile.

de Antonia Roşu

la 19.07.2022, 16:40

Noi detalii îngrozitoare au apărut în cazul adolescentei, de 18 ani, care a fost văzută ultima dată stând pe o autostradă supranumită „Drumul Morții”, înainte să dispară în mod misterios.
Noi detalii îngrozitoare au apărut în cazul adolescentei, de 18 ani, care a fost văzută ultima dată stând pe o autostradă supranumită „Drumul Morții”, înainte să dispară în mod misterios. - Twitter

Tânăra, în vârstă de doar 18 ani, a fost fotografiată după o ieşire cu prietenii, pe marginea unei şosele cunoscută sub numele de "Drumul morţii", iar apoi a dispărut fără urmă. Rudele fetei au căutat-o disperate, zile în şir, însă tânăra nu a mai fost găsită în viaţă. Cadavrul ei a fost descoperit în interiorul unui rezervor, după ce un angajat al unui motel din Mexic a raportat un miros deranjant în zonă.

Cazul fetei a fost mediatizat la nivel național. Detectivii au avut nevoie de aproape două săptămâni pentru a-i găsi cadavrul - care a fost descoperit la doar câțiva metri de locul unde a fost văzută ultima dată, potrivit The Sun.

Trupul tinerei a fost exhumat la începutul acestei luni pentru a treia autopsie, în speranţă că se va descoperi cauza morții. Familia acesteia a decis recent să angajeze un detectiv privat pentru a da de căpat poveştii misterioase din spatele morţii fiicei lor.

Debanhi, văzută pentru ultima oară pe drumul de care se tem toţi localnicii

Pe acelaşi subiect

Doctorul Felipe Takajashi, șeful serviciului criminalistic din Mexico City, a stabilit cauza morţii adolescentei ca fiind asfixierea prin sufocare.

Pentru a ajunge acasă, Debanhi a contactat un șofer de taxi cunoscut grupului ei de prieteni. Oficialii spun că o „discuție aprinsă” ar fi izbucnit între adolescentă și șofer pe durata călătoriei. Șoferul de taxi, care în acel moment avea, în mod misterios, sistemul de localizare oprit, ar fi lăsat-o pe tânără jos, la marginea drumului. Ultima fotografie cu Debanhi a fost făcută chiar de către taximetrist, înainte ca aceasta să dispară.

Şoseaua unde a fost fotografiată fata este supranumit şi "Drumul morţii", iar localnicii spun că este o zonă de care se tem şi pe care încearcă pe cât posibil să o evite, în special noaptea. De-a lungul timpului, cadavre au fost găsite pe marginea drumului. Doar anul trecut, 77 de persoane au dispărut în perimetrul acestei şosele.

Trei autopsii, trei rezultate diferite

Prima autopsie a concluzionat faptul că Debanhi ar fi murit din cauza unei lovituri la cap, a două că ar fi fost ucisă şi agresată sexual, iar cea mai recentă indică faptul că i-au fost blocate căile respiratorii şi a murit prin sufocare.

Procurorii afirmă faptul că trupul ei a fost găsit într-un rezervor, geanta ei în altul, iar telefonul și cheile fetei au fost găsite într-un al treilea rezervor. Cu toate acestea, moartea tinerei rămâne în continuare un mister, iar niciun suspect nu a fost pus încă sub acuzare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » A treia autopsie în cazul morţii misterioase a lui Debanhi Escobar. Fata a fost văzută ultima dată pe "Drumul morţii"