Antena Meniu Search
x

Moartea lui Debanhi Escobar rămâne un mister. Cadavrul fetei a fost găsit într-un loc în care poliţiştii au căutat de 4 ori în 13 zile

Noi detalii cutremurătoare cu privire la moartea învăluită în mister a tinerei Debanhi Escobar, de origine mexicană. Cadavrul fetei de 18 ani a fost găsit într-un rezervor de apă abandonat, la doar câțiva metri de locul unde a fost văzută ultima dată coborând dintr-un taxi, în orașul Monterrey. În mod ciudat, zona respectivă a fost cercetată de poliție de cel puțin patru ori în timpul dispariției sale de 13 zile.

de Cristina Dimulescu

la 26.04.2022, 17:44

Trupul lui Debhani Escobar a fost descoperit. Foto dreapta: Ultima fotografie cu fata în viaţă
Trupul lui Debhani Escobar a fost descoperit. Foto dreapta: Ultima fotografie cu fata în viaţă - Twitter

Tânăra de 18 ani a fost fotografiată pe marginea unei şosele supranumite "Drumul morţii", apoi a dispărut fără urmă. Rudele fetei au căutat-o disperate, zile în şir, însă tânăra nu a mai fost găsită în viaţă. Cadavrul ei a fost descoperit în interiorul unui rezervor, după ce un angajat al unui motel a raportat un miros deranjant în zonă. Anchetatorii din New Leon au precizat că analizează filmările pentru a încerca să afle mai multe detalii.

Localitatea Neuva Castilla a fost punctul central al anchetei, iar zeci de voluntari, câini utilitari și drone au răscolit-o zilnic de dimineaţa până seara. Motelul de aici a fost ultimul loc unde fata și-a folosit telefonul mobil și a fost fotografiată în viață, pe 8 aprilie. 

"Treisprezece zile aici! De câte ori aţi căutat în acest loc!?" a ţipat tatăl fetei la forţele de ordine, în timp ce poliţia scotea cadavrul din motel.

Tânăra, abandonată pe "Drumul morţii" după o ceartă cu şoferul

Pe acelaşi subiect

Aceasta petrecuse în Nuevo León, Mexic, alături de doi prieteni, iar în momentul imortalizat se afla în drum spre casă. S-ar fi certat cu o persoană din grupul cu care ieşise, iar apoi a contactat un şofer de taxi cunoscut, care era atunci în afara programului de lucru.

În timpul cursei, între clientă şi şofer ar fi avut loc "o ceartă aprinsă". Bărbatul, care nu activase aplicaţia de ride-sharing, a abandonat-o în mijlocul şoselei, cunoscută de localnici drept "Drumul morţii".

Numeroase persoane şi-au găsit acolo sfârşitul, ori au dispărut fără urmă - 77 de victime au fost raportate doar anul trecut. Tot acolo a fost realizată şi fotografia care le dă fiori rudelor fetei.

Sursa: The Sun

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Moartea lui Debanhi Escobar rămâne un mister. Cadavrul fetei a fost găsit într-un loc în care poliţiştii au căutat de 4 ori în 13 zile