Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident bizar, în SUA. Un tânăr de 20 de ani a "zburat” cu mașina și s-a înfipt intenționat în etajul unei case: "Nu poți parca acolo"

Accident bizar, în Pennsylvania, SUA. Un șofer a „zburat” cu mașina și s-a înfipt în mod intenționat în etajul unei locuințe. Tânărul care conducea vehiculul a fost scos din mașină de către echipajele de urgență și transportat la spital. 

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 10:20

Imaginile, care par desprinse din filmele de acțiune, au surprins mașina înfiptă în etajul casei din Decatur Township, Mifflin County, Pennsylvania. Evan Miller, în vârstă de 20 de ani, s-a izbit intenționat de casă, potrivit unui raport al poliției, relatează Mirror.

Tânărul a intrat cu mașina în casă în mod intenționat

Accidentul s-a produs când Evan, care conducea cu viteză mare, a deviat de pe șosea, a tras brusc de volan și a intrat direct în locuință. Trei persoane se aflau în interiorul casei în momentul accidentului. Nu este clar dacă vreunul dintre locuitori a fost rănit. Evan a fost transportat la Spitalul Geisinger Lewistown de către paramedici după ce a fost scos din mașină. Imaginile cu accidentul postate pe rețelele de socializare au atras mii de cometarii.

„Ummm… Nu poți parca acolo!”

„Cum?”

Mulți au felicitat echipajele de salvare pentru eforturile lor de a-l salva pe șofer, dar și pe cei din casă. Cu toate acestea, cei mai mulți se întreabă de ce s-a întâmplat accidentul și cum a fost posibil ca mașina să ajungă acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Accident bizar, în SUA. Un tânăr de 20 de ani a "zburat” cu mașina și s-a înfipt intenționat în etajul unei case: "Nu poți parca acolo"