Antena Meniu Search
x

Accident înfiorător în Bulgaria pentru o familie de români care se îndrepta spre Grecia. Silviu a murit pe loc, iar Crina are ambele picioare amputate

Un început de vacanță s-a transformat în coșmar pentru o familie de români din Suceava. Soții Silviu Gabriel și Crina Florinela mergeau în vacanță în Grecia, împreună cu fetița lor de 5 ani, când un accident înfiorător le-a dat peste cap toate planurile.

de Monica Palade

la 02.08.2022, 15:31

Accident înfiorător în Bulgaria pentru o familie de români care se îndrepta spre Grecia. Silviu a murit pe loc, iar Crina are ambele picioare amputate - Profimedia

La aproximativ 30 de kilometri de Sofia, o balustradă desprinsă pe o porțiune de autostradă, a dus la cumplitul accident care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Silviu, șofer profesionist de 20 de ani, a pierdut controlul asupra mașinii, aceasta a intrat în derapaj și s-a izbit, din lateral, de parapetul autostrăzii.

Fiica lor de cinci ani a fost martoră la cumplitul accident

Pentru că balustrada era ruptă, ghinionul teribil a făcut ca bucata metalică să intre în mașină, prin dreptul locurilor de față. Șoferul a murit pe loc, iar soției, aflată pe locul din dreapta, balustrada i-a străpuns picioarele, scrie Monitorul de Suceava.

Femeia se află în continuare în stare gravă, într-un spital din Sofia. A pierdut foarte mult sânge, are picioarele amputate și este intubată. Singura care a scăpat cu bine este fetița de 5 ani, aflată pe bancheta din spate.

Ipotezele privind tragedia sunt multe. Posibil ca bărbatul să se fi întors să verifice centura de siguranță a fetiței, sau că mașina ar fi derapat din cauza carosabilului ud și chiar că a ațipit la volan înainte de tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Accident înfiorător în Bulgaria pentru o familie de români care se îndrepta spre Grecia. Silviu a murit pe loc, iar Crina are ambele picioare amputate