Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Actorul american Anthony Johnson, cunoscut pentru apariţiile în "Lethal Weapon 3" şi "Friday", găsit mort într-un magazin din Los Angeles

Actorul american Anthony Johnson, cunoscut pentru apariţiile în "Lethal Weapon 3" şi "Friday", a murit la 55 de ani, după ce a fost găsit fără suflare într-un magazin din Los Angeles.

de Redactia Observator

la 20.09.2021 , 17:26

Actorul american Anthony Johnson a murit la 55 de ani Actorul american Anthony Johnson a murit la 55 de ani - imdb.com
  • Actorul american Anthony Johnson a murit la 55 de ani.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu câteva zile, însă informaţia a fost divulgată abia acum de către unul dintre nepoţii actorului. Deocamdată nu se ştie ce a dus la decesul actorului de 55 de ani.

Conform Mirror Online, Anthony Johnson a fost transportat la spital, la scurt timp după ce trupul său a fost găsit în magazinul respectiv, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul actorului.

Actorul Anthony Johnson a avut apariţii în peste 50 de filme şi seriale

Articolul continuă după reclamă

Anthony Johnson a devenit celebru graţie apariţiilor în "Lethal Weapon 3", alături de Mel Gibson, Danny Glover şi Joe Pesci, în "Friday", alături de Ice Cube şi Chris Tucker, sau în "The Players Club", alături de Ice Cube şi Jamie Foxx. Anthony Johnson a avut apariţii în peste 50 de filme şi seriale, a fost şi un renumit artist de stand-up comedy, dar a avut apariţii şi în diferite videoclipuri ale unor artişti celebri precum Dr. Dre şi Eazy-E.

Anthony Johnson a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, totul culminând cu un atac de panică suferit pe Aeroportul LaGuardia, din New York, în iulie 2017.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » Actorul american Anthony Johnson, cunoscut pentru apariţiile în "Lethal Weapon 3" şi "Friday", găsit mort într-un magazin din Los Angeles