Antena Meniu Search
x

"Acum vreau să merg în rai". O mamă din Arizona şi-a împuşcat copiii de doi, respectiv şase ani pentru că a vrut să devină îngeri

O mamă din Arizona i-a împuşcat de mai multe ori pe cei doi copii minori, unul dintre ei murind, iar după crimă le-a spus poliţiştilor că vrea să meargă în rai.

de Redactia Observator

la 01.10.2021, 09:57

Femeia şi-a cumpărat o armă pe care a ascuns-o în camera copiilor
Femeia şi-a cumpărat o armă pe care a ascuns-o în camera copiilor - Profimedia/Twitter

Esther Vallejas, în vârstă de 24 de ani şi-a împuşcat mai întâi fiica de doi ani, apoi a tras cel puţin trei focuri şi asupra băieţelului mai mare, în vârstă de şase ani, care încerca să fugă din casă după ce a observat că mama i-a împuşcat sora, relatează New York Post.

Fetiţa de doi ani a fost declarată moartă

După ce a realizat ce a făcut, femeia a încercat să se sinucidă, însă nu a reuşit. În stare de şoc, aceasta şi-a chemat soţul şi cumnata pentru a le spune despre tragedie. Potrivit anchetatorilor, fetiţa a murit pe loc, iar băiatul agoniza pe podea, fiind transportat ulterior la spital, în stare critică. Agentul de poliţie din Phoenix, Ann Justus a declarat într-o conferinţă de presă că primul echipaj a fost chemat la locuinţa femeii în jurul orei 11:445 dimineaţa, iar primele echipaje de salvare ajunge la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare băiatului, până când acesta a fost dus la spital. Cadrele medicale care au mers la casa femeii au spus că au fost zdruncinate de scena tragică pe care au văzut-o.

Callejas, care se confruntă cu acuzaţii de crimă şi tentativă de crimă, cumpărase arma crimei în urmă cu câţiva ani, dar a ascunso în tot acest timp de soţul ei. Primise în trecut medicamente pentru depresia ei, au anunţat medicii. Cu câteva zile înainte de crimă, femeia a ascuns arma în camera copiilor, iar în momentul atacului a tras un foc de test şi s-a rănit în braţul stâng. Anchetată de poliţişti, femeia şi-a recunoscut vina şi le-a spus acestora că vrea să meargă în rai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Acum vreau să merg în rai". O mamă din Arizona şi-a împuşcat copiii de doi, respectiv şase ani pentru că a vrut să devină îngeri