Antena Meniu Search
x

Adolescent de 12 ani, omorât de propria mamă în SUA. Femeia era nervoasă pentru că băiatul i-a pierdut un card de memorie

O mamă din Chicago este anchetată după ce şi-ar fi omorât fiul de doar 12 ani. Femeia l-a împuşcat pe băiat pentru un card de date care dispăruse. Imediat după incident, aceasta şi-a sunat rudele şi a mărturisit cele întâmplate.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.09.2021, 11:41

Fallon Harris, în vârstă de 37 de ani este acuzată că şi-a împuşcat de mai multe ori, în cap, fiul minor, în casa lor din South Chicago, potrivit New York Post. Procurorii susţin că în imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în casă, se observă cum femeia îndreaptă arma spre fiul ei, în timp ce îi cere insistent să îi inapoieze cardul de memorie. În momentul în care băiatul îi spune femeii că nu are cardul la el, tânăra îl împuşcă. Băiatul rămâne conştient în urma primului glonţ, timp în care mama acestuia primeşte un telefon. Imediat după încheierea apelului, aceasta se întoarce şi îl împuşcă din nou de mai multe ori.

Imediat după ce a realizat gravitatea faptelor, femeia a sunat doi membri ai familiei pentru a le mărturisi cele întâmplate. Cele două rude au alertat imediat poliția. Ofiţerii au transmis că au găsit băiatul întins pe podeaua din bucătărie, prezentând mai multe răni prin împuşcare la nivelul capului. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, însă medicii nu au putut decât să declare moartea acesteia.

Rudele u declarat anchetatorilor că mama a manifestat un comportament paranoic cu doar câteva ore înainte de tragedie. Cu toate acestea, ei spun că cei doi au fost cei mai buni prieteni şi pun totul pe seama unor boli mintale. „Nu era un monstru și își iubea fiul cu toată fiinţa sa”. Potrivit procurorilor, femeia avea permis şi deţinea două arme. Ea a fost acuzată de crimă de gradul I. A fost trimisă, de asemenea, de judecători pentru a efectua un consult psihiatric amănunţit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Adolescent de 12 ani, omorât de propria mamă în SUA. Femeia era nervoasă pentru că băiatul i-a pierdut un card de memorie