Antena Meniu Search
x

Adolescent de 16 ani, înjunghiat mortal în prima zi de liceu, în Anglia. Familia plânge şi suspină: "Te vom iubi pentru totdeauna”

Lacrimi şi suspine pentru o întreagă familie, după ce fiul de 16 ani a fost înjunghiat mortal în prima zi de liceu, în Anglia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.09.2021, 19:22

Crimă în plină stradă
Adolescent de 16 ani, înjunghiat mortal în prima zi de liceu, în Anglia - Shutterstock

Rhamero West, cunoscut de mulți ca Mero, începuse un curs de catering la liceu în ziua în care a fost înjunghiat brutal. A fost găsit în stare gravă, zăcând pe asfalt, cu mai multe plăgi înjunghiate, pe strada Norton din Old Trafford cu puțin înainte de ora 18:00, joi.

A fost transportat de urgență la spital, în stare critică, dar în ciuda eforturilor depuse de medici a fost declarat mort la scurt timp.

Familia băiatului ucis: "Vrem dreptate pentru frumosul nostru fiu"

Rudele sfâșiate de durere i-a adus un omagiu adolescentului, descriindu-l drept „un suflet frumos”. Aceştia fac un apel la justiţie şi cer să se facă dreptate după moartea „groaznică, tragică, prea bruscă” a lui Mero.

Pe acelaşi subiect

„Viața fiului nostru a fost luată joi, 9 septembrie 2021, în ziua în care și-a început prima zi la liceu, unde se înscrisese pentru cursuri de catering. Suntem într-un șoc total și vrem dreptate pentru frumosul nostru fiu Mero. Viața lui a fost luată prea curând la vârsta de 16 ani, împlinind 17 ani pe 20 septembrie. Suntem cu toţii devastaţi, rămânem cu o gaură imensă în inimi. Mero a fost un suflet frumos care a oferit ajutor şi sprijin tuturor pe care i-a cunoscut. Ne va fi extrem de dor de el. Fiule, te vom iubi întotdeauna. Rămân în urmă o mamă, un tată, Remi şi nepotul tău Caerus. Ne vom asigura că nu vei fi uitat niciodată. Toată lumea şi-ar dori să fii aici, lângă noi. Dormi în pace băieţelul nostru, până ne vom întâlni din nou. Te vom iubi pentru totdeauna”, a transmis familia într-un comunicat.

Înainte de atac, Rhamero s-ar fi aflat într-un BMV albastru alături de mai mulţi prieteni, autovehicul urmărit de o altă maşină. În timpul şicanărilor din trafic, un pieton a fost lovit minor pe strada Cross. Şoferul BMW-ului a pierdut apoi controlul volanului, iar maşina s-a oprit în zona Upper Chorlton Road. Rhamero a încercat să fugă de la faţa locului, dorin să scape de indivizii din maşina care îi urmărea, dar a fost prins şi omorât de doi bărbaţi. Un cordon de poliție a fost pus la locul crimei şi în alte două zone din Moss Side. Ofiţerii încearcă să stabilească punctul de la care a început urmărirea şi care au fost motivele pentru care adolescentul a fost înjunghiat mortal de ceilalţi indivizi.

Poliția Greater Manchester (GMP) continuă investigațiile asupra incidentului și îndeamnă pe oricine are informații să se prezinte la secţie. Până în prezent nu au fost făcute arestări, relatează Mirror.

„Gândurile noastre sunt alături de familia lui Rhamero; avem ofiţeri specializaţi care oferă tot sprijinul de care au nevoie mama, tatăl, fratele în acest moment extrem de dureros. O echipă întreagă a colaborat pentru a stabili succesiunea evenimentelor şi pentru a-i găsi pe cei responsabili. În acest stadiu, înțelegem că Rhamero a fost atacat de doi bărbați și facem tot posibilul pentru a-i identifica, dar facem apel la oricine are informații să se prezinte la secţie. Avem deja un fir de suspecţi şi analizăm cu atenţie înregistrările camerelor de supraveghere din zonă. Pot fi oameni care ştiu cine a fost implicat în acest atac asupra adolescentului şi le cerem să iasă în faţă – inclusiv cele mai mici detalii se pot dovedi vitale în ancheta noastră”, a declarat inspectorul șef Liz Hopkinson, de la echipa de incidente majore a GMP.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Adolescent de 16 ani, înjunghiat mortal în prima zi de liceu, în Anglia. Familia plânge şi suspină: "Te vom iubi pentru totdeauna”