Antena Meniu Search
x

Adolescent de 17 ani din LA, acuzat că a violat o tânără la o petrecere. Fata îl implora să se oprească, în timp ce alţi băieţi râdeau și filmau momentul

Un adolescent din Las Vegas este acuzat că a violat o adolescentă care era în stare de ebrietate, în timp ce alții urmăreau momentul barbar și râdeau de tânăra care îl implora să se oprească.

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 14:22

Fata îl implora să se oprească, în timp ce alţi băieţi râdeau și filmau momentul
Adolescent de 17 ani din LA, acuzat că a violat o tânără la o petrecere - Facebook / Metropolitan Police Department

Aiden Cicchetti, în vârstă de 17 ani, a negat inițial că ar fi avut orice fel de contact cu tânăra. Apoi, a izbucnit în lacrimi în momentul în care în instanță au fost prezentate trei videoclipuri care au surprins momentul traumatizant. Potrivit autorităților, fata era beată și nu și-a amintit ce s-a întâmplat, dar a spus poliției că s-a trezit în bucătăria adolescentului cu o pătură înfășurată în jurul ei, înainte de a se întoarce acasă, potrivit Mirror.

Ea le-a spus poliției că ultimul lucru pe care și-l amintea a fost că se îndrepta spre mașina ei, după ce a părăsit casa unde se ținea petrecerea. Trei videoclipuri au fost analizate de poliție, fiecare dintre ele cu durata de trei până la 11 secunde. Videoclipurile au fost trimise poliției de către victimă, iar oamenii legii au descris-o pe tânără ca fiind „abia conștientă” în filmare. Poliția a spus că cei care au înregistrat filmarea au fost auziți râzând, în timp ce tânăra putea fi auzită spunând „oprește-te

Tânărul a negat acuzațiile

Aiden i-ar fi trimis un mesaj fetei, a doua zi, făcând diferite remarci la adresa unei seri petrecute împreună, însă adolescenta credea că glumește. Mai târziu, în aceeași zi, ea a primit cele trei videoclipuri și un alt mesaj de la cineva: Uite ce am găsit pe telefonul meu”.

Potrivit autorităților, totul s-ar fi întâmplat după ce fata ar fi mers la o petrecere cu prietenii ei, acolo unde l-a întâlnit și pe Aiden. Ea ar fi băut cu prietenii ei și ar fi consumat la un moment dat o băutură „necunoscută”.

Avocatul băiatului, Ross Goodman, a declarat că tânărul ar fi întreținut relații sexuale cu adolescenta de comun acord și că fata nu a fost forțată în niciun fel. Adolescentul le-a spus polițiștilor că a băut, însă era în control asupra propriilor acțiuni. El a fost întrebat de poliție dacă a întreținut relații sexuale cu cineva în noaptea aceea sau în dimineața de după petrecere și a răspuns „nu”. Băiatul urmează să se întoarcă în instanță pe 21 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Adolescent de 17 ani din LA, acuzat că a violat o tânără la o petrecere. Fata îl implora să se oprească, în timp ce alţi băieţi râdeau și filmau momentul