Antena Meniu Search
x

Un adolescent găsit mort, cu capul tăiat şi pus într-o găleată, descoperirea macabră a autorităţilor franceze

Poliţia a făcut o descoperire macabră duminică seară, în localitatea franceză Tarascon. Autorităţile au fost alertate de către un bărbat care anunţa că într-o pungă, aflată în interiorul unei vile, se află corpul tranşat al unui om.

de Redactia Observator

la 20.07.2021, 08:32

Adolescent decapitat gasit de autorităţile franceze într-un sac
Adolescent decapitat gasit de autorităţile franceze într-un sac - Profimedia

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit vila goală, însă procuratura a permis oamenilor legii să intre pentru a face mai multe investigaţii, transmite Le Figaro. În acel moment, ofiţerii au găsit în interiorul vilei un sac ce conţinea cadavrul unui adolescent de 13 ani. Tânărul era înregistrat în evidenţele poliţiei, după ce cu două zile înainte a fugit dintr-o o casă din Marsilia. Corpul minorului a fost găsit într-o găleată, tranşat, iar capul îi era parţial mâncat.

"Există urme de sfâșiere a cărnii de pe corp. Nu știm cum au fost smulse aceste bucăți de carne. Ar fi putut fi folosit un cuțit, un clește sau chiar dinții. Medicii legişti sunt încă acolo şi ei vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat", a transmis poliţia.

 În interiorul vilei au fost găsite, de asemenea, mai multe obiecte folosite la diverse ritualuri satanice. Poliţia a deschis imediat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la uciderea copilului şi pentru a identifica ucigaşul. 

Între timp, luni dimineaţă, proprietarul vilei unde a fost găsit cadavrul, cunoscut pentru ieşiri violente şi tulburări psihice a fost văzut în timp ce fugea pe străzile din localitate. Un poliţist şi-a folosit arma şi l-a împuşcat mortal pe individul de 33 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un adolescent găsit mort, cu capul tăiat şi pus într-o găleată, descoperirea macabră a autorităţilor franceze