Antena Meniu Search
x

Foto "Ajutaţi-mă! Mă omoară!" Strigătele disperate ale unei femei înjunghiate de 26 de ori cu şurubelniţa de fostul iubit. Australianca, găsită într-o baltă de sânge

Strigătele disperate de ajutor ale unei mame au răsunat pe o stradă, în timp ce ar fi fost înjunghiată de fostul ei partener în locuinţa ei din Australia. Momentele înfiorătoare au fost înregistrate pe o cameră de supraveghere a unui vecin, unde se aud urletele femeii.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 17:44

Bonnie Garlett, în vârstă de 31 de ani, a țipat după ajutor când Leon Bropho, fostul partener, ar fi înjunghiat-o de 28 de ori cu o șurubelniță în casa ei, vineri dimineață, relatează Daily Mail. Leon, în vârstă de 33 de ani, a apărut sâmbătă la tribunal pentru tentativă de omor și nu a solicitat eliberarea pe cauțiune. Mama femeii, Priscilla Little, a descris care sunt rănile fiicei sale. „Una în gât și una în plămâni. Cu o șurubelniță. Au fost peste... 28 de răni de înjunghiere”, a adăugat aceasta.

Femeia a supravieţuit atacului sângeros

Potrivit rapoartelor poliției, Bonnie a fost găsită de medici într-o baltă de sânge din cauza mai multor răni de înjunghiere. Femeia a fost transportată de urgență la un spital, unde este încă internată. Ea ar fi avut un ordin de restricție împotriva fostului partener înainte de presupusul incident.

Mama acesteia vorbise cu fiica sa doar cu o oră înainte de presupusul atac. Ea a adăugat că fiica ei este „cea mai puternică şi cea mai uimitoare fată”. Leon Bropho urmează să se confrunte din nou cu tribunalul în luna octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Ajutaţi-mă! Mă omoară!" Strigătele disperate ale unei femei înjunghiate de 26 de ori cu şurubelniţa de fostul iubit. Australianca, găsită într-o baltă de sânge