Antena Meniu Search
x

Foto "Ajutați-mă să-mi găsesc băiatul!" A lăsat un bilet de adio și a dispărut fără urmă de trei zile. Pavel este căutat cu disperare de familia sa din Moldova

Un ultim rămas bun, un bilet de adio și o dispariție fără urmă. De trei zile, prietenii și familia lui Pavel sunt disperați. Nu știu nimic de el. Iar starea în care se afla îi duce cu gândul că poate tânărul a decis să își încheie socotelile cu viața.

de Monica Palade

la 20.07.2023, 18:09

Aflată în Israel, mama lui Pavel scrie mesaje disperate pe internet. Speră într-o minune și că cineva îl va opri din a-și face rău. La rândul său, prietenii fac același lucru. Asta în timp ce poliția îl caută în tot orașul Chișinău, Moldova.

"Ajutați-mă să-mi găsesc băiatul!" 

„Oameni cu suflet mare, va rog din toata inima poate l-ati vazut pe undeva se numeste Pavel Bitca va rog anuntati politia, va rog din tot sufletul”, “Oameni buni ajutati-ma sa-mi gasesc baiatul poate cineva l-a vazut intimplator, il vedeti sunati la politie. Ultima data a fost vazut simbata la Chisinau nu era intr-o stare tocmai buna, va implor poate il vedeti intimplator sunati la politie va rog din inima, va multumesc pentru intelegere”. „Buna ziua tuturor, va rog din suflet poate cunoaste cineva baiatul acesta asta noapte a lasat un bilet de adio si a disparut va rog din suflet daca cineva il cunoaste sunati la politie va multumesc, il cheama Pavel”, sunt mesajele postate de mamă.

"Numele lui este Pavel Bîtca. Îl cunoaștem ca fiind un tip energic, bun și pozitiv. Cu toate acestea, acum 3 zile a lăsat un mesaj de adio și a plecat. În prezent, el este căutat de familie, rude și poliție. Dacă îl vedeți, opriți-l și anunțați poliția. Ajutați-ne, poate împreună putem salva o viață. Vă mulțumim foarte mult!", este un alt mesaj postat de prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Ajutați-mă să-mi găsesc băiatul!" A lăsat un bilet de adio și a dispărut fără urmă de trei zile. Pavel este căutat cu disperare de familia sa din Moldova