Antena Meniu Search
x

Video "Ajutor! Copilul meu moare!" Momentul în care un poliţist resuscitează un bebeluş în mijloc unei autostrăzi din SUA. Mama micuţul nu şi-a putut stăpâni panica

Momentul uimitor în care un polițist erou resuscitează un copil în mijlocul unei autostrăzi a fost surprins pe camerele de corp. Mama copilului trecuse în viteză pe lângă echipajul rutier în drum spre spital, când aceasta a fost oprită pentru viteză şi ajutată contracronometru de un agent care i-a salvat băieţelul.

de Redactia Observator

la 12.11.2023, 11:18

"Ajutor! Copilul meu moare!" Momentul în care un poliţist resuscitează un bebeluş în mijloc autostrăzii, în SUA. Salvarea contracronomentru, filmată
"Ajutor! Copilul meu moare!" Momentul în care un poliţist resuscitează un bebeluş în mijloc autostrăzii, în SUA. Salvarea contracronomentru, filmată - abc7news

Ofițerul Brendan Fraser a fost de serviciu în Warren, Michigan, marți, când a văzut un vehicul care trecea cu viteză pe lângă mașina lui de patrulare. După ce l-a tras pe dreapta, poliţistul și-a dat seama rapid că familia din interiorul mașinii avea o urgență și s-a repezit să ajute, relatează Daily Mail.

Filmarea surprinde momentul în care reușește să-l facă băiețelul de 18 luni să respire din nou, după ce bebelușului i se făcuse buzele albastre.

Pe filmare, mama copilului poate fi auzită țipând: „Ajutor, copilul meu moare aici!” Intrând în acțiune, ofiţerul se îndreaptă imediat spre mașină şi deschide uşa. Familia din interiorul mașinii poate fi auzită implorând să-i lase să continue drumul spre spital.

„L-am dus la spital. Ei au spus că are COVID și apoi tocmai a început să facă convulsii”, adaugă una dintre pasagere.

Pe acelaşi subiect

Poliţistul a bătut spatele copilului până a putut respira

Înregistrările de pe camera de corp a agentului l-au surprins apoi pe Brendan bătând în mod repetat copilul pe spate și încercând să elimine ceea ce îl sufoca pe copil. La scurt timp după, el poate fi auzit spunând: „Primește aer, primește aer. Îl simt". Părinții panicați pot fi văzuți înghesuindu-se frenetic în jurul ofițerului.

„În acest moment, nu este vorba despre a scrie o amendă sau de a opri un șofer cu viteză, este o urgență reală aici. Vizionarea ei acum este oarecum copleșitoare, dar în acest moment nu există prea multe gânduri în afară de a te baza pe antrenament”, a vorbit pentru ABC, ofițerul Fraser.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Ajutor! Copilul meu moare!" Momentul în care un poliţist resuscitează un bebeluş în mijloc unei autostrăzi din SUA. Mama micuţul nu şi-a putut stăpâni panica