Antena Meniu Search
x

„Am auzit o bufnitură și l-am văzut jos, printre flori”. Un copil de 12 ani a murit, după ce a căzut de la etajul 6, în timp ce se afla în grija surorii lui, în Franţa

Se afla sub supravegherea surorii lui, dar a fost de ajuns doar o clipă de neatenţie. Un ultim zbor spre moarte. Un adolescent de 12 ani a murit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc dintr-un cartier parizian.

de Monica Palade

la 12.04.2023, 23:14

„Am auzit o bufnitură și l-am văzut jos, printre flori”. Un copil de 12 ani a murit, după ce a căzut de la etajul 6, în timp ce se afla în grija surorii lui, în Franţa - Profimedia

Un pompier aflat în timpul liber a încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea echipajelor, dar nu a fost de ajuns. Pentru copil nu s-a mai putut face nimic.

A căzut de la etajul 6

„Am auzit o bufnitură și atunci l-am văzut pe puști pe jos, în mijlocul ghivecelor de flori din fața clădirii”, a povestit un martor. Panica a cuprins încet zona, aflată în arondismentul 3 al Parisului, miercuri după-amiază, în jurul orei 15.00. „Imposibil să putem relua munca după aceea”, a declarat martorul dramei, care lucra la parterul clădirii.

Un pompier în civil care a trecut prin zonă „a reacționat foarte repede pentru a acorda primul ajutor” victimei. „Acest pompier a fost eroic, a rămas foarte calm, apoi i-a avertizat pe pompierii care au ajuns foarte repede cu poliția”, mai povesteşte martorul. Tânărul, născut în 2011, a murit în ciuda eforturilor salvatorilor.

Cartierul a fost izolat mai bine de două ore. „Suntem cu toții foarte șocați”, mai spune martorul. „Mă gândesc la părinții care vor auzi vestea, nu există cuvinte care să o descrie”, mai spune bărbatul. Potrivit unei surse din poliție, părinții nu erau prezenți la momentul tragediei, iar tânărul se afla sub supravegherea surorii sale. Pompierii au plecat în cele din urmă în jurul orei 17.30, scrie Le Parisien.

Parchetul din Paris spune că a deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs tragedia. Familia victimei a fost transportată la spital în stare de șoc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » „Am auzit o bufnitură și l-am văzut jos, printre flori”. Un copil de 12 ani a murit, după ce a căzut de la etajul 6, în timp ce se afla în grija surorii lui, în Franţa