Antena Meniu Search
x

"Am fost atât de fericită". O femeie din SUA și-a turnat detergent în ochi pentru că visa de mică să fie oarbă. Mărturiile șocante

Dorința sinistră a unei femei din Carolina de Nord. Și-a turnat soluție de curățare a scurgerilor în ochi, pentru că își dorea încă din tinerețe să fie oarbă. Mărturiile femeii sunt de-a dreptul șocante.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 11:15

O femeie din SUA și-a turnat detergent în ochi pentru că visa de mică să fie oarbă. Mărturiile șocante
O femeie din SUA și-a turnat detergent în ochi pentru că visa de mică să fie oarbă. Mărturiile șocante - Barcroft Media/ YouTube

Jewel Shuping, din Carolina de Nord, s-a născut sănătoasă, dar la 21 de ani a devenit obsedată să-și piardă vederea. Femeia a mers chiar la un psiholog, dar nu pentru a ține în frâu dorința morbidă pe care o avea, ci pentru a-l ruga pe acesta să-i toarne detergent în ochi, pentru a-și putea îndeplini visul de-o viață, potrivit Mirror.

A convins un psiholog să-i îndeplinească dorința 

Medicii au încercat să-i salveze vedereea, dar a pierdut-o treptat și acum este aproape complet oarbă. Femeia, care acum are 38 de ani, are Tulburare de identitate a integrității corporale, o afecțiune rară care îi face pe cei născuți fără dizabilități să creadă că ar trebui să fie cu dizabilități. Femeia a făcut declarații de-a dreptul șocante. În timpul unui interviu acordat pentru People, ea a declarat că își dorea să fie oarbă încă de când era copil. Mama ei o găsea umblând noaptea prin casă, în întuneric, când avea doar trei sau patru ani. 

Până la vârsta de 6 ani îmi amintesc că gândul că sunt orbă mă făcea să mă simt confortabil”, a declarat femeia.

Pe acelaşi subiect

Când era adolescentă Jewel și-a cumpărat un baston destinat persoanelor care au probleme cu vederea și a început să învețe semnele orbilor. Apoi, în 2006, susține că a găsit un psiholog, dar a refuzat să-i dea numele, care a înțeles starea ei și a fost de acord să-i toarne soluția de curățare a scurgerilor în ochi.

Și-a mințit familia că a orbit într-un accident

M-a durut, lasă-mă să-ți spun. Ochii mei țipau și aveam niște soluție de curățat pe obraz și mi-a ars pielea. Tot ce mă puteam gândi a fost: „O să orbesc, va fi în regulă”, a declarat Jewel.

Ea a spus că a așteptat timp de 30 de minute înainte de a merge la spital, unde medicii au încercat să o ajute împotriva dorințelor ei, dar până atunci pagubele erau deja majore și nu s-a mai putut face nimic.

Am fost atât de fericită, am simțit că acesta eram cine trebuia să fiu. Am orbit intenționat, dar nu cred că a fost o alegere”, a spus femeia.

Ea a povestit că decizia ei de a-și lua vederea i-a distrus relația cu familia ei. Ea a spus că și-a pierdut vederea într-un accident, dar a susținut că atunci când mama și sora ei au aflat adevărul au decis să rupă legăturile cu ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Am fost atât de fericită". O femeie din SUA și-a turnat detergent în ochi pentru că visa de mică să fie oarbă. Mărturiile șocante