Antena Meniu Search
x

"Nu am recunoscut-o. Cred că a fost o crimă". Două tinere modele, găsite moarte în apartamentele lor de lux din LA, la 2 zile distanță una de cealaltă

Moarte suspectă în Los Angeles. Două tinere modele au fost găsite fără viață în apartamentele lor, la două zile distanță, într-o zonă de lux. Familiile fetelor nu cred într-o întâmplare nefericită și spun că femeile au fost ucise cu sânge rece.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 07:34

2 tinere modele, găsite moarte în apartamentele lor de lux din LA, la 2 zile distanță una de cealaltă
2 tinere modele, găsite moarte în apartamentele lor de lux din LA, la 2 zile distanță una de cealaltă - ABC 7

Maleesa Mooney, în vârstă de 31 de ani a fost găsită moartă în apartamentul ei de lux pe 12 septembrie, din centrul orașului LA.  Nichole Coats, în vârstă de 32 de ani, a fost găsită, de asemenea, fără viață în locuința ei din aceeași zonă. Deși moartea Nicholei Coats nu a fost privită precum o crimă, familia femeii este sigură că cineva i-a luat viața acesteia, potrivit Mirror.

Apropiații Maleesei au fost cei care au dat alarma și au anunțat poliția, după ce aceștia i-au trimis femeii mai multe mesaje și și-au dat seama că avea telefonul oprit. Verișoara ei a declarat că Maleesa nu i-a mai răspuns la telefon de o săptămână.

Moartea suspectă a două tinere

Maleesa a fost întotdeauna o persoană care a fost un factor de pace în familia noastră, cineva care a avut întotdeauna coloana vertebrală și asigurându-se că toată lumea se adună, iubindu-se unii pe alții. Este atât de suprarealist încât mă tot trezesc plângând crezând că sunt într-un vis urât, vom obține dreptate pentru tine, sora mea, promit”, a declarat sora Maleesei.

Pe acelaşi subiect

Poliția nu a aflat încă dacă există o legătură între cele două victime. Cu toate acestea, membrii familiei lui Nichole au dezvăluit printre lacrimi că nu sunt de acord și cred că a fost ucisă.

Nu am putut-o recunoaște. Cred că a fost o crimă, chiar cred. Unul dintre picioarele ei era sus în aer într-o poziție nefirească”, a declarat familia Nicholei.

"Nu aveam cunoștință de vreun fel de crimă sau alte infracțiuni. În acest sens, nu am putut găsi nimic. Orice e posibil", a declarat poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Nu am recunoscut-o. Cred că a fost o crimă". Două tinere modele, găsite moarte în apartamentele lor de lux din LA, la 2 zile distanță una de cealaltă