Antena Meniu Search
x

Video "Un săculeţ venea spre mal. Nu mi-a venit să cred. Cap, mâini, picioare". Mărturia șocantă a bărbatului care a găsit cadavrul bebelușului pe plaja din Eforie Nord

Descoperire macabră pe litoral. Cadavrul unui băieţel nou-născut a fost găsit printre stânci pe o plajă din Eforie Nord. Trupul neînsufleţit era ascuns într-un sac menajer şi, momentan, nimeni nu ştie cine şi când a abadonat fătul. Cu o zi înainte, mai mulţi copii au ecologizat zona, dar cadavrul nu era acolo.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 19:16

Vezi și

Un turist care ieşise la înviorarea de dimineaţă a făcut descoperirea. În timp ce se plimba pe un dig în nordul staţiunii Eforie Nord, a zărit un sac în apă, printre stânci.

Turist: Făceam turul de dimineaţă pe plajă şi un săculeţ venea spre mal. Până la urmă a ajuns pe mal şi m-am uitat mai bine şi nu mi-a venit să cred ochilor ce e. Cap, mâini, picioare. Sunt şocat! Vezi numai în filme aşa ceva.

Bărbatul i-a alertat pe reprezentanţii plajei care au chemat Poliţia.

Bebelușul, îndesat în sac și aruncat în apă

Pe acelaşi subiect

Lucian Avanu, reprezentant al plajeiL-am tras un pic mai pe uscat şi am desfăcut sacul ca să fiu sigur. Şi apoi am sunat la 112.

Agenţii au ajuns în scurt timp la faţa locului alături de criminalişti. Au încercuit zona stâncoasă şi au ridicat cadavrul.

Olimpia Ceară - purtător de cuvânt alt IPJ Constanţa: S-a stabilit că este vorba despre un cadavru de sex bărbătesc. Acesta a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Legiştii vor stabili cauza morţii.

Turiştii care au vizitat plaja respectivă mai multe zile la rând spun că nu au văzut nimic suspect. Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cine a abandonat fătul în mare. Infracţiunea de pruncucidere se pedepseşte cu închisoarea de la un an la cinci ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Un săculeţ venea spre mal. Nu mi-a venit să cred. Cap, mâini, picioare". Mărturia șocantă a bărbatului care a găsit cadavrul bebelușului pe plaja din Eforie Nord