Antena Meniu Search
x

Foto "Am fost părăsită din cauza costumului de Halloween". Cum arată ţinuta aleasă de o tânără din SUA

O femeie a susținut că iubitul ei a părăsit-o pentru că a ales o ținută „nepotrivită” de Halloween. Această sărbătoare este singurul moment al anului în care oricine se poate îmbrăca așa cum dorește, fără teama de a fi judecat, potrivit tradiţiei.

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 18:29

Vedeta de pe rețelele de socializare a optat pentru un look care a constat într-un tricou negru, colanți, tocuri și urechi de iepuraș negre, combinate cu un papion și sânge fals pe corp. Tânăra se laudă cu peste 240.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

A povestit întreaga scenă fanilor ei de pe Tik Tok

Tânăra a împărtășit fanilor ei de pe TikTok, momentul în care iubitul ei de la acea vreme a părăsit-o pentru felul în care s-a costumat de Halloween „Este aproape Halloween, așa că m-am gândit să vă spun despre momentul în care am fost parasită pentru costumul pe care l-am ales. După cum puteți vedea, eram un iepuraș Playboy mort și purtam doar colanți. Noul meu iubit dorea să ieșim în seara de Halloween, dar eu programasem să ies doar cu 2 fete. Când am postat costumul pe Instagramul meu înainte de a ieși, mi-a scris un mesaj, spunându-mi « Chiar porți asta afară? Este indecent »”.

Pia Blossom

instagram/ piablossom_x

Pe acelaşi subiect

Tânăra a încercat să îi facă pe plac iubitului și s-a costumat într-un "ou"

Așa că Pia a recurs la ceva ce a crezut că îi va face placere prietenului sau. A împrumutat un costum de ou de la un partcipant al petrecerii și a postat pe Instragram. Iubitul sau nu a fost mulțumit nici de aceast dată.

Mi-am pus, literalmente, costumul cu ou deasupra și mi-am scos tricoul de dedesubt. Am crezut în mod eronat că iubitului meu i-ar plăcea asta pentru că acum nu sunt idecentă. Mi-a văzut poveștile de pe Instagram și a încercat să mă sune de un milion de ori. Mi-a spus « al cui este costumul?» Crezând că îl înșel, însă eu am vrut să îi demonstrez că pot fi și decentă, îmbrăcată într-un ou”, a adăugat tânăra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Am fost părăsită din cauza costumului de Halloween". Cum arată ţinuta aleasă de o tânără din SUA